of 59232 LinkedIn

Belastingsamenwerking Rivierenland kiest voor BAG van Centric

Reageer

Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) neemt de BAG-werkzaamheden over van de gemeenten Montfoort en IJsselstein. Het samenwerkingsverband gebruikt daarvoor de BAG-applicatie van Centric, Key2BAG.

AfbeeldingBelastingsamenwerking Rivierenland verzorgt voor haar tien deelnemende gemeenten, het waterschap Rivierenland en afvalverwerker AVRI onder meer werkzaamheden op het gebied van belastingheffing en -inning, het uitvoeren van de Wet WOZ en het beheer en uitvoering van vastgoedinformatie. Voor de gemeenten Montfoort en IJsselstein komt daar nu dus de uitvoering van de Basisregistraties Adressen en Gebouwen bij.

 

Geen GIS-licenties nodig

BSR gaat die nieuwe taak uitvoeren met de BAG-oplossing van Centric, Key2BAG. De applicatie is gebruiksvriendelijk en de BAG-processen zijn eenvoudig af te handelen. Dankzij geïntegreerde GIS-functionaliteit zijn geen GIS-licenties nodig. Diverse koppelvlakken en uitgebreide ondersteuning van (belasting)samenwerkingsverbanden behoren verder tot de standaarduitrusting.

 

Belastingen

Voor haar bestaande dienstverlening op het gebied van belastingen gebruikte BSR al oplossingen van Centric: Key2Geïntegreerd Heffen en Key2Datadistributie. Deze en andere applicaties vormen samen het Centric-portfolio van geïntegreerde oplossingen ter ondersteuning van het volledige dienstenpakket van lokale overheden.

 

Meer informatie?

Wilt u weten wat Centric voor u kan betekenen op het gebied van de BAG, belastingen of andere aandachtsgebieden voor lokale overheden? Neem dan contact op met onze binnendienst.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers