of 59080 LinkedIn

Marijke van den Esschert

De Processpecialisten, voor slimme procesverbeteringen www.processpecialisten.nl

LinkedIn: Marijke van den Esschert

Twitter: @MarijkevdE

 • Voornemens om te verbeteren

  Reageer

  Dit is het moment waarop al onze goede voornemens stranden. De roker begint weer. Het dieet is gestopt. We willen graag ons leven verbeteren. Maar dat doen op een manier die beklijft, blijkt lastig. Resultaat: frustratie (ga je weer van eten) en een kater (ga je weer van drinken).

 • ‘Hullie’

  Reageer

  Niets zo leuk als klanten vragen hoe zij de dienstverlening van een organisatie ervaren. Als neutrale partij krijg je ongezouten meningen, mooie anekdotes en kant en klare oplossingen toegeschoven. De organisatie die haar dienstverlening zo laat evalueren, moet stevig in de schoenen zijn. Maar er valt veel van te leren.

 • ‘Olifantenpaadjes’

  Reageer

  Ik hou erg van wandelen. Op de bonnefooi of volgens een route. En al wandelend door bossen, langs akkers, over hei en weer terug bij een treinstation, kom ik ze dan vanzelf tegen: olifantenpaadjes. Stukjes van de route die zijn afgesneden door de vele wandelaars voor me: gewoon omdat het korter is. Of omdat je daarmee die omgevallen boom of modderpoel omzeilt. Natuurlijk neem ook ik dat paadje. Het scheelt toch!