of 59250 LinkedIn

Burgomasters

Een flight lopen met burgemeester?

Sinds 1990 is de Burgomasters hét golfevenement in bestuurlijk Nederland. Jaarlijks strijden burgemeesters, commissarissen van de Koning en hun gasten op de eerste woensdag van september op het scherpst van de snede om felbegeerde prijzen. Dit jaar wordt het toernooi voor het eerst uitgebreid met Gemeente Secretarissen.

 

De Burgomasters bestaat niet alleen uit een golftoernooi, maar ook uit een golfclinic voor degenen die met de sport willen kennismaken. De Burgomasters heeft zich ontwikkeld tot een evenement waarbij in een ontspannen sfeer, los van de dagelijkse hectiek bestuurlijke zaken via uiteenlopende invalshoeken worden besproken. De wedstrijdleiding zorgt voor een zodanige indeling dat er een optimale combinatie is van interactie, het leggen van nieuwe contacten en het aanhalen van oude relaties.

 

Afgelopen september was alweer de 28e editie. De BurgoMasters is een stichting onder leiding van burgemeester Heijmans van de gemeente Weert.  Voor 2017 en 2018 zijn we op zoek naar nieuwe vormen van financiering. De gedachte is om de sponsoren meer te betrekken in de koers van de BurgoMasters, bijvoorbeeld door het bieden van een inhoudelijke bijdrage. Verder overwegen we een goed doel aan te laten sluiten.

 

Meer weten? Neem contact op met de salesafdeling van Binnenlands Bestuur.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

 

Afbeelding

 


Contact:

Marcel van der Meer

Salesmanager Binnenlands Bestuur

T: 06 - 231 688 72

E: sales@binnenlandsbestuur.nl

 

Jan Willem Hulst 

Senior Accountmanager Binnenlands Bestuur

T: 06 - 226 636 74

E: sales@binnenlandsbestuur.nl