of 59250 LinkedIn

Wethouder Amsterdam beklaagt zich over troep

Wethouder Eric van der Burg van Amsterdam beklaagt zich zondag over de troep die is achtergebleven in de stad. Zaterdag werd daar de Canal Parade gehouden.
5 reacties

Wethouder Eric van der Burg van Amsterdam beklaagt zich zondag over de troep die is achtergebleven in de stad. Zaterdag werd daar de Canal Parade gehouden.

'Wat is de stad een vuilnisbelt, waarom hoort bij feesten toch niet altijd opruimen. Feesten ja! Er geld mee verdienen, zeker. Maar dan opruimen', twittert de wethouder van Zorg en Welzijn, Ouderen, Sport en Recreatie.
 

De botenparade van de Amsterdam Gay Pride trok zaterdagmiddag honderdduizenden bezoekers. Aan precieze aantallen wilde een woordvoerder van de Gay Pride-organisatie zich niet wagen, maar volgens hem lopen de schattingen uiteen van 300.000 tot 650.000 mensen. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door George Freijsen (beleidsadviseur) op
Nadat we maandag 3 augustus via de LF-fietsroute 2, Grote Stedenroute door Amsterdam gereden hadden, waren we blij dat we geen lekke banden hadden. Wat een glas op de weg!! Waarom pakken caféhouders niet even een bezem?
Door Harm op
Flikker toch op flauwe wethouder!
Door Pierre op
Het fotootje benadrukt nu precies waarom het na feesten altijd zo'n rotzooi is in Mokum. Veel te weinig afvalbakken. Heeft niets met het bezoekende volk van de Anal Parade te maken. Op Koningsdag was het namelijk ook een bende.
Dus faciliteer zelf eens wat beter, gemeentebestuur! En stel ook inzameleisen aan kraamexploitanten en organiseer er toezicht op? Als er echter meer dan 300.000 man komen dan weet je ook dat je niet met slechts een paar bakkies extra alle afvalproblemen voorkomt.
Door Jhr, van Avezathe en Zottegem (vrolijke burger) op
Is een immense massa mensen die joelen en schreeuwen dan gezellig ? Ik kan en wil me er niets bij voorstellen. Of het nou rozen, groen, bruin of paars is, ik ben blij dat ik er niet bij was. In elke massa gaan individuele verantwoordelijkheid en fatsoen verloren.
Door Dwarsligger (administratief medewerker) op
Het zal wel weer met de opvoeding te maken hebben.