of 59232 LinkedIn

Stripspektakel gedupeerd

Enkele dagen later waren alle borden verdwenen. De afdeling handhaving van de gemeente zei van niets te weten. Valkenswaard was in de ban van het mysterie van de verdwenen borden.
Reageer

De doorgewinterde stripliefhebber weet het: het laatste weekend van augustus is het tijd voor het Brabants Stripspektakel in Valkenswaard. Om ook meer ingewijden op de hoogte te stellen van het evenement, liet de organisatie 40 grote reclameborden maken die langs de weg werden geplaatst. Natuurlijk met een vergunning van de gemeente.

Enkele dagen later waren alle borden verdwenen. De afdeling handhaving van de gemeente zei van niets te weten. Valkenswaard was in de ban van het mysterie van de verdwenen borden. Toen werden de borden – zwaar gehavend – teruggevonden in een container op de vuilstort. Een ambtenaar van de gemeentelijke dienst handhaving ging ervan uit dat er geen vergunning was voor de borden en had ze verwijderd. De gemeente heeft haar excuses aangeboden aan de organisatie. Dat neemt niet weg dat het Stripspektakel de schade die de actie van de ambtenaar heeft opgeleverd, vergoed wil zien.

Oeps….

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.