of 59232 LinkedIn

Nieuwe slogan Rotterdam: Make it Happen

Make it Happen weerspiegelt de typisch Rotterdamse mentaliteiten laat zien waar stad, haven en inwoners voor staan: pionieren, grenzen verleggen en no-nonsense.
Reageer

De stad Rotterdam presenteerde maandag in Centraal Station de nieuwe slogan van de stad, Make it Happen. Hiermee wil de havenstad zich nationaal en internationaal beter gaan profileren. ‘World port World city’ verdwijnt nu als zogeheten pay-off van de gemeente.

Gezamenlijk zelfde slogan
De nieuwe slogan werd maandag onthuld door burgemeester Ahmed Aboutaleb, directeur Allard Castelein van het Havenbedrijf, collegevoorzitter Pauline van der Meer Mohr van de Erasmus Universiteit en directeur Ros Voskuilen van Rotterdam Partners, de organisatie die economie van de havenstad promoot. Het is voor de eerste keer dat de gemeente, de universiteit en het havenbedrijf gezamenlijk dezelfde slogan gaan voeren.

Rotterdamse mentaliteit
Zij stellen dat Make it Happen de typisch Rotterdamse mentaliteit weerspiegelt en laat zien waar stad, haven en inwoners voor staan: pionieren, grenzen verleggen en no-nonsense: ‘Deze unieke samenwerking heeft als doel het aantrekken en behouden van hoogopgeleiden, bedrijven, handel, bezoekers en inwoners.’ (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.