Advertentie

Limburgse PVV Statenfractie in de ban

Fractievoorzitter Meike Medendorp van de PvdA zei in een toelichting dat structureel samenwerken niet meer mogelijk is. Verder bekijkt elke partij afzonderlijk hoe met de PVV wordt omgegaan.

27 maart 2014

De Limburgse Statenfracties weigeren nog langer samen te werken met de fractie van de PVV. In een gezamenlijke verklaring laten 11 van de 12 Limburgse Statenfracties weten de standpunten van PVV-leider Geert Wilders over Marokkanen af te keuren.

Samenwerken
Fractievoorzitter Meike Medendorp van de PvdA zei donderdag in een toelichting dat structureel samenwerken niet meer mogelijk is. Verder bekijkt elke partij afzonderlijk hoe met de PVV wordt omgegaan. De PvdA is nog niet klaar met de PVV, zegt Medendorp. ,,Moeten de Marokkanen nu de provincie uit? De PVV laat zijn ware gezicht zien.''

Hetze
Fractievoorzitter Michael Heemels van de PVV spreekt in een reactie van een hetze en haatzaaierij richting de PVV. ,,Het interesseert me helemaal niks wat zij ervan vinden. Ze kunnen me de bomen in met hun cordon sanitair.''

Reacties: 11

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Wally
of die muts van de PvdA intussen de achterbakse streken en opruiende teksten van Ad Melkert vergeten heeft..?

Gaat zij nu voor het volgende doodvonnis zorgen?
Gerards
Het is niet aan jullie om te beslissen of jullie nog de PVV willen samenwerken. Het volk heeft gestemd op de PVV en dit geeft hen het recht om deel te nemen. Dit is een democratie en dat betekend dat door het volk gekozen partijen deel mogen nemen en niet dat de PvdA beslist wie er wel en niet bijhoort!
schmitz / regeringsslachtoffer
Triest! waarom nog stemmen dan idd. begint goed fout te gaan hier.... kijken hoelang men dit nog pikt.
pvvertje / ict
pvda roept het hardste tegen de PVV .Was het niet Samsom die riep " Marokkaanse jongeren hebben een 'etnisch monopolie' gekregen op straatoverlast. Die conclusie trekt PvdA-Kamerlid Diederik Samsom na een jaar in het geheim als straatcoach te hebben meegelopen in Amsterdam.

Dus PVDA rot op en laat de mensen vrij van meningsuiting.
Rodolf / WAO
Als de PvdA en al die andere Limburgse Statenfracties niet met de PVV wilen samenwerken, die tenslotte op democratische stemmen zijn gekozen, moeten ze zelf maar oprotten. Veeg eens allemaal eerst voor jullie eigen deur en vooral de PvdA, want die zetten een hetze op naar de PVV om hun eigen tekortkomingen te verdoezelen. Dit is te triest voor woorden en ja die woorden van Geert Wilders worden ook nog verdraaid. Hoop van harte dat die partijen die nu in dat afbraakkabinet zitten zowel in de gemeenteraden als in de regering als bij de verkiezingen van de EU zo'n opdonder krijgen, dat er eindelijk eens een partij komt die naar het volk luistert en dat is de PVV.
ANNIE
Hoe durft een partij die nog weinig voorstelt,zo veel verloren heeft,zo'n arogantie uit te stralen
Monika
Arrogantie ten top wat betreft de PdaA.

Niet alleen Samson "Marokkanen monopolie op geweld" maar ook partijgenoot Hans Spekman zei al in 2008

"We moeten Marokkanen vernederen"

Wie doen er nu aan discriminatie?
C haring
Hoe durven ze bij de pvda....ze negeren de kiezers van de pvv....van mij mogen alle criminelen en onaangeaste marokkanen bij medendorp in de buurt gaan wonen dan praat ze wel anders....de pvda dictatuur? Wat denken ze wel om ons het zwijgen op te leggen....recht om een volksvertegenwoordiger te kiezen die we willen? Dit is ongelooflijk en hoop dat ze nog meer stemmen verliezen die rooie aso partij
gerda / geen
En zo bang zijn ze dus de p.v.d.a. en de andere partijen maar hoe harder ze schreewen willders weg hoe meer aan hang hij krijgt en hun maken dit land naar de donder niet wilders en ja de pers doet net zo hard mee in opdracht van de regering want oh oh stel je voor nu van mogen de grote partijen flink op hun bek gaan
Ingrid / zelfstandige
Door deze reacties van de Statenfracties worden alle kiezers van de PVV weggezet en gediscrimineerd! De PVV dient nu als bliksemafleider omdat de meeste Nederlanders hetzelfde gedachtengoed hebben alle criminelen met dubbele paspoorten het land uit maar dit niet durven te verkondigen. Doordat vele partijen zelf een falend beleid voeren kunnen ze nu de PVV misbruiken om zieltjes te winnen die ze eerder zijn verloren. Het wordt nu nog erger de VVD gaat zelfs de kinderen erbij betrekken waar direct op wordt ingespeeld door alle fracties buiten de PVV hierbij te betrekken. Hoe ziek is dit dan!
Robert / Juridsch beleidsmedewerker (gemeente)
Beste redactie: mag het 'een onsje' minder?

Dit soort reacties zijn van een zo'n triest niveau dat ze politiek-bestuurlijk he-le-maal niets bijdragen, en dat is toch (een beetje) de bedoeling van dit platform?
Advertentie