Advertentie

Ien Dales Award voor hoofd Bureau Integriteit UWV

De Ien Dales Award voor mensen die zich verdienstelijk maken op het gebied van openbaar bestuur en integriteit is uitgereikt aan Frans van Oostrum, hoofd van het Bureau Integriteit van uitkeringsinstantie UWV.

27 juni 2008

Van Oostrum kreeg de onderscheiding voor zijn inzet en ambassadeursrol op het terrein van integriteit. Volgens de jury heeft Van Oostrum ‘in een relatief korte periode van ruim drie jaar gestalte gegeven aan het integriteitbeleid en de uitvoering daarvan. Zijn slogan “Integriteit… meer dan een mooi woord!” is verankerd in de UWV-organisatie.’

 

De jury eert met de toekenning van de prijs ook het integriteitsbeleid van de UWV-organisatie en de integriteitsfunctionarissen in het land.

 

De integriteitsaward is vernoemd naar de voormalig minister van Binnenlandse Zaken Ien Dales. De jury let op vakmanschap, trots en bevlogenheid en het rolmodel zijn voor anderen. De prijs bestaat uit een bronzen beeld van Ien Dales. De winnaar krijgt ook een geldsom voor het verder bevorderen van de integriteit.

 

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie