Advertentie

Hooijmaijers verzweeg zakelijke relatie

Oud-gedeputeerde Ton Hooijmaijers van de provincie Noord-Holland heeft in overleg met ambtenaren meerdere keren de zakelijke relatie verzwegen die hij had met Cor Mul van het bedrijf VDG Trajectmanagement. Dat blijkt uit een rapport van een adviesbureau dat de provincie heeft laten maken over mogelijke corruptie van ambtenaren die betrokken waren bij de projecten Bloemendalerpolder en Wieringerrandmeer.

19 juli 2011
Oud-gedeputeerde Ton Hooijmaijers van de provincie Noord-Holland heeft in overleg met ambtenaren meerdere keren de zakelijke relatie verzwegen die hij had met Cor Mul van het bedrijf VDG Trajectmanagement.

Dat blijkt uit een rapport van een adviesbureau dat de provincie heeft laten maken over mogelijke corruptie van ambtenaren die betrokken waren bij de projecten Bloemendalerpolder en Wieringerrandmeer. 'Het is wel duidelijk geworden dat Hooijmaijers banden had met VDG Trajectmanagement', aldus een voorlichter van de provincie dinsdag naar aanleiding van een bericht hierover in de Volkskrant.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Sam Schoenen
U suggereert dat Hooijmaaijers met instemming van ambteneren zijn bijbanen verzweeg door te schrijven dat dit "in overleg" met ambtenaren gebeurde. Hij heeft echter "in overleggen" met ambtenaren de bijbanen verzwegen. Dat is toch echt wat anders.
Tom / ambtenaar en vvd lid
Zouden niet alle politici naast hun zakelijke relaties en belangen tegenwoordig niet ook hun privé vriendjes moeten publiceren? Zeker als het aannemers, ontwikkelaars, architecten, beleggers, bankiers etc. zijn en nu ook journalisten en krantenmagnaten, gewoon publiceren asltublieft!
Advertentie