Advertentie
sociaal / Nieuws

Honderden meldingen van discriminatie meer dan vorig jaar

Zo'n 300 meldingen hebben de anti-discriminatiebureaus meer ontvangen dan vorig jaar, dat is 5 procent.

06 augustus 2012

Antidiscriminatiebureaus hebben vorig jaar ruim 5 procent meer klachten binnengekregen dan in 2010. Ze registreerden 6391 meldingen, ruim 300 meer dan een jaar eerder. Dat maakte de Stichting Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam maandag bekend namens alle bureaus in Nederland. Het is het vierde opeenvolgende jaar dat het aantal klachten is gestegen.

Ras
Vooral wegens ras voelden meer klagers zich gediscrimineerd. Dat aantal steeg van 2572 naar 2918. Ook waren er lichte stijgingen wegens leeftijd en geslacht. Daar tegenover stond een daling van klachten wegens seksuele geaardheid, godsdienst, politieke gezindheid en levensovertuiging.

Burenruzies

De klachten gingen vaak over ongelijke behandeling op de arbeidsmarkt of bij instanties. Ook in de wijk speelden al dan niet vermeende problemen, veelal bij burenruzies. De bureaus denken dat het aantal meldingen nog maar het topje van de ijsberg is omdat niet iedereen die te maken heeft met discriminatie klaagt bij een antidiscriminatievoorziening. Velen denken dat het toch niet helpt, zijn bang voor de gevolgen of weten niet hoe of waar ze hun beklag kunnen doen.

Reacties: 5

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Fuckje
Psst @? http://barracudanls.blogspot.nl/2012/07/naso.htm …
True
Je link heeft mijn leven veranderd...dank je.
Fuckje
http://bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/binne …



Heel Kwalijk en Rascistisch Dit om Belangrijke voor Land Volk en Besturen Zeer Belangrijke Info weg te halen.
Fuckje
In werkelijkheid liggen de cijfers extreem veel hoger maar de aangiften en klachten van natives worden ijskoud niet in behandeling genomen evenals aangiften wegens molest wijkterrorismen verkrachtingen kinderverkrachtingen drogeringen.



Dus native slachtoffers van racsismen en discirminatie bestaan zo simpelweg niet. Zo als er van joden niet 1 criminaliteitsstatistiek bestaat alhoewel die meest voorkomend delictplegers zijn daar zij cbs diensten wetgevingen en besturen monopoliseren..



Wil men weten wat er met wijkterrorismen hier bedoeld wordt moet men kijken naar berichten over Oslo en de massaalste raciaalreligiouze verkrachtingen van kinderen en jongeren. Of rabbi en abuse intypen. Om die besneden stormrammen em bij een Baby een Peuter er in te rammen hebben die ook al even religious massaal totaal geen scrupules over dat verdorven volk. Aan de mate waar in heroine naar de desbetreffende landen verscheept wordt kan men calculeren hoeveel kinderen en jongeren er raciaal verkracht worden in de wijken. Gebruikelijk zijn de allochtonen de afrikanen de asiaten de handlangers in de misbruiken en distribiteurs van dat spul in de wijken.





Maar uw cijfers zijn al weer eens het good old bedrog en oplichting. Die antirascisme en antidiscriminatie buros duur gespekt van onze belastinggelden zijn zelf de puurste raciaal discriminerende terroristen die dat misbruiken om enkel en uitsluitend natives de Mond dood te bedreigen en aanvallen. Meer dan raciale terreurnesten zijn dit niet.



Mdi cidi punt zijn al lange tijd zeer beruchte orgs hier om en zelfs bij de islamieten al door de rascistenmand gevallen. Alleen bij u uwe hoogheid hier zeker nog niet?



En binnenlands bestuur van Niks … wát te denken ván dat hier enkel al 100.000 rabijnen imams rabbis te duur gesubsidieerd op onze kosten rondstruinen om geheel de Samenleving en alle Kinderen naar zijn moer te helpen met hun verkrachtingen geweld en drugs?



Hebben die gezwellen als donner hirsch ballin job cohen pechtold tang halsema lubbers kok van agt van thijn etc en de hoge raad de wetgever u dan wel eens op de hoogte gebracht van dat in 1972 al rellen in de grote steden waren om wat die buitenlanders massaal onze kinderen en vrouwen deden en zij de doofpot in en de kop hebben ingedrukt?



Verder staan die rascistenantidiscriminatieburos bol van de zelf vals gekweekte cijfers waarbij vaak rabijnen die oproer in wijken veroorzaken betrokken zijn zodanig dat politie Amsterdam weigerde nog langer hun intriges die ze zelf pleegen als antisemitisme te willen rapporteren zo als ze immers alle antisemitismen zelf altijd al gekweekt hebben.



Zie daarvoor de diverse uitspraken en plannen van de zionisten als herzl en rabijnen zelf. Ook Website Hetzuur.nl dat onder raciale chronische terreur ligt vanuit weer datzelfde rascistenhok in de overheden wetgevingen en justities zelf heeft daar onweerlegbare feiten over Gepubliceerd. Mede ligt deze Website ook onder vuur en chronische aanval van juist al deze Supposed rascismen en discriminatiebestrijders. Terwijl Dit Toch een Puurst rascismen en disriminatiebestrijder Juist Zelf Is. Meer dan overgenomen en geinfiltreerde kolonisatie en take overs helpende terreurorgs zijn dit niet. Als men bij hen langs gaat met wetboek in de hand wegens rascismen en discriminatie op de werkvloer hebben zij allen zo al zelf een wel heel groot probleem van strafbare Feiten. Als men dan eens Onderzoek Gaat Doen naar afgewezen Klachten van natives Zelf dan heeft u Vast Zó een Berg tweede Strafbare Feiten te Pakken.
True
Rassen bestaan helemaal niet, hoe kun je nou aangifte doen van iets wat niet bestaat.

Tenzij de klager in rassen gelooft maar dan is het zelf een...
Advertentie