Advertentie

Fractievoorzitters weer in gesprek met burgemeester Hoes

Fractievoorzitter Kitty Nuyts van de Liberale Partij Maastricht zegt zich grote zorgen te maken over de positie van de burgemeester.

17 december 2013

De fractievoorzitters van de gemeenteraad van Maastricht gaan woensdag opnieuw in gesprek met burgemeester Onno Hoes (VVD). En opnieuw gaat het gesprek over diens zoen met een 24-jarige Maastrichtenaar in een Maastrichtse lobby.

Grote zorgen

Dat zeggen verschillende fractievoorzitters in de gemeenteraad dinsdag. De vergadering is woensdagavond om 21.00 uur in het stadhuis. Fractievoorzitter Kitty Nuyts van de Liberale Partij Maastricht zegt zich grote zorgen te maken over de positie van de burgemeester. ,,De rust moet weerkeren, het belang van de stad staat voorop'', zei ze. ,,We moeten met elkaar praten over de positie van Hoes.''

Reacties: 9

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Stef
Dit gaat verder dan de zoen in de hotellobby (met een knul waar Onno Hoes al meer dan een jaar omgang mee heeft. Hij biedt zich ook aan op de homodatingsite Glindr. Als burgemeester lijkt hij niet te handhaven.
Piet / directeur
Ah wat, in Wassenaar is een ruzieende wethouder met Raadsleden ( prive ruzie) end ie is nu bijgelegd omdat de Gemeente € 150.000 op tafel heeft gelegd. Dat moet toch kunnen nietwaar. En als homo's mogen trouwen, mogen ze toch ook zoenen in het openbaar! Al die normen en waarden wat een flauwekul toch. Als ik als belastingbetaler mar op tijd betaal want anders zwaait er echt iets. Kortom dit mag allemaal best deze onzin, als wij maar gewoon hard werken en bejaarden in een zorginstelling die zelf betalen, in januari werden geconfronteerd met een verdubbeling van hun maand bedrag van € 1.100 naart ca € 2.200, Leve Nederland!!!!!!!!!!
K.M. Schaap / afdelingshoofd burger- en bestuurlijke zaken
Je gunt Albert Verlinde natuurlijk alle roddel en achterklap die hij anders over anderen verspreid maar zijn echtgenoot kan daar niets aan doen en het lijkt me een privé aangelegenheid met wie hij zoent.
nelhoogmoed / politiek geinteresseerd
al deze aandacht leidt wel af van het besturen van een stad. ik kan me voorstellen dat ze daar in maastricht niet blij mee zijn; eerst gerd leers nu dit weer. is een persoon die niet heeft voorzien dat dit het gevolg van zijn gedrag kon zijn, wel geschikt om een stad te besturen. laat hij eens goed in de spiegel kijken.
Pipadekloon / Voorlichter
Hoes zet makkelijk mensen opzij omdat hij bij anderen de lat hoog legt. Nu hij zelf de lat hoog legt moet hij wel de consequenties trekken.
K. de Beer / organisatie adviseur
Als een hetero burgemeester iemand van het andere geslacht (gewenst) zoent, dan wordt er lang niet zoveel onrust gecreerd als nu (door politiek en media). Mijn advies om er nu mee te stoppen.
gerrie
Homo's doen het toch allemaal met mekaar. So what.
Jos praat / beleidsmedewerker
Kan iemand mij nu eens uitleggen wat hier het wezenlijke probleem is?
Jan
De moraal onder de meeste homo's is nu eenmaal losser dan onder de meeste hetero's. Als een gemeenteraad daar een probleem mee heeft, moet die maar geen homo als burgemeester voordragen.
Advertentie