of 59232 LinkedIn

Burgemeester stuurt vuurwerkbrief aan ouders

'Samen met de politie en justitie willen we de overlast tegengaan, slachtoffers voorkomen, schade beperken en zo Capelle ook in de donkere dagen leefbaar houden,' aldus de burgemeester.
Reageer

Burgemeester Frank Koen van Capelle aan den IJssel heeft alle ouders van kinderen tussen de 10 en 18 jaar in zijn gemeente een brief gestuurd over illegaal vuurwerk.

Hoogte- en dieptepunten
,,De jaarwisseling is één van de hoogtepunten van het jaar, en tegelijkertijd als je kijkt naar voorgaande jaren en je ziet de vernielingen, brandstichting en overlast, één van de dieptepunten", schrijft Koen in zijn brief. De burgemeester vindt het anders moet in Capelle. ,,Samen met de politie en justitie willen we de overlast tegengaan, slachtoffers voorkomen, schade beperken en zo Capelle ook in de donkere dagen leefbaar houden.''


Levensgevaarlijk
Koen wijst er op dat het zware illegale vuurwerk levensgevaarlijk is. ,,Ik doe een dringende oproep aan u om te helpen voorkomen dat uw kind of uw kinderen dit soort vuurwerk aanschaffen'', aldus de burgemeester.

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.