Advertentie

Burgemeester Hoekema begrijpt onrust in Wassenaar

Zodra meer bekend is, wordt hierover gecommuniceerd. Hoekstra heeft kennis genomen van de vele speculaties op sociale media en in de pers

07 februari 2013

Burgemeester Jan Hoekema van Wassenaar zegt in een verklaring dat hij de onrust in het dorp begrijpt na de vondst van een lichaam in een bos in zijn gemeente.

Vermist jongetje
Zodra meer bekend is, wordt hierover gecommuniceerd. Hoekstra heeft kennis genomen van de vele speculaties op sociale media en in de pers. ,,Onze aandacht en zorg gaan nu uit naar het vermiste jongetje, maar ook naar de school”, staat aan het eind van de korte verklaring van de gemeente. In Wassenaar is de politie sinds donderdagmorgen vroeg bezig met onderzoek in het natuurgebied waar het lichaam is gevonden. Vermoedelijk gaat het om de 13-jarige scholier Anass Aouragh.

Speculaties
Hoekema: “De politie is momenteel hard bezig met onderzoek op de locatie waar het stoffelijk overschot is aangetroffen. Ik begrijp de onrust van het dorp en de vele speculaties op social media en in de pers. Zodra er meer bekend is, wordt hierover gecommuniceerd."  

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie