of 59232 LinkedIn

Boom, roos, smartphone

Brieven sturen naar de juiste doelgroep blijft een moeilijke zaak. Deze keer is het de beurt aan de gemeente Berkelland.
Reageer

Brieven sturen naar de juiste doelgroep blijft een moeilijke zaak. Vorig nummer meldden we dat inwoners van Nijkerk abusievelijk bericht kregen dat ze zelf de sloten moesten uitbaggeren. Een paar weken daarvoor kregen nabestaanden van recent overleden inwoners van Reimerswaal bericht dat de graven van hun familieleden geruimd zouden worden.

Deze keer is het de beurt aan de gemeente Berkelland. Die verzocht burgers per brief een digitale vragenlijst in te vullen voor een onderzoek naar vrijetijdsbesteding. Daartoe moesten ze een app downloaden met hun smartphone, want de gemeente ging met behulp van GPS-technologie het activiteitenpatroon van de burgers in kaart brengen. Onder de ontvangers waren honderden baby’s, peuters en  kleuters. ‘Boom, roos en maan kent onze zoon al, maar een digitale vragenlijst is toch wat veel gevraagd in groep 3’, aldus de ouders van Juup (6). Berkelland gaat opnieuw een brief sturen. Met excuses.

Oeps…

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.