of 59250 LinkedIn

Agressie tegen parkeerwachter valt verkeerd bij burgemeester

,,Respectloos en onacceptabel'', noemt de Rossendaalse burgemeester Jacques Niederer de mishandeling van een parkeerwachter. De gemeente heeft aangifte gedaan tegen de agressieve vrouw die de parkeerwachter had geschopt en geslagen.
7 reacties

,,Respectloos en onacceptabel'', noemt de Roosendaalse burgemeester Jacques Niederer de mishandeling van een parkeerwachter. ,,Van mensen met een publieke taak blijf je gewoon af.'' 

Boos over boete
Een vrouw die in Roosendaal een boete kreeg omdat ze haar auto ten onrechte op een gehandicaptenparkeerplaats had gezet, is daar zo boos over geworden dat ze de parkeerwachter die de bon uitschreef, aanvloog. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen. De gemeente reageerde donderdag woedend op het geweld.

 

Aangifte

De gemeente heeft aangifte gedaan tegen de agressieve vrouw. Ze kon kort nadat ze de controleur woensdag had aangevallen, worden ingerekend door twee buitengewoon opsporingsambtenaren en een agent in burger die toevallig voorbij liep en een handje hielp. (ANP)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door M. van der Stelt (adviseur) op
Goede actie van deze Burgemeester, met de regelmaat van de klok, staan onbevoegden op invalide parkeerplaatsen er wordt in zijn algemeenheid veel te veel gedoogd. Bij fout parkeren op een invalideparkeerplaats harder optreden en iedere foutparkeerder wegslepen.
Door Marco (burger) op
Wat een onzinnige reacties hieronder door Stephan en Jurgen zeg! De een haalt er wat bij dat nergens op slaat, de ander praat kennelijk het gedrag van die "mevrouw" nog goed ook!
Ze gaat zelf (zwaar!) in de fout en als ze daar op wordt aangesproken, de consequenties moet dragen, wordt ze nog agressief ook. En dan nog klagen ook nog zeker!
Zulke mensen, ook die met genoemde gedachten kennelijk, kunnen niet hard genoeg aangepakt worden!

Overigens wel kortzichtig die opmerking van de burgemeester...zoals zo vaak wordt gemaakt in dergelijke situaties:
Je blijft van mensen af PUNT dus niet alléén van mensen met een publieke taak!
En als het je niet bevalt in de samenleving dan rot je maar op (zoals een andere burgemeester zei)!
Door Stephan op
Law and order burgemeester (VVD uiteraard) in Roosendaal. Vrouw mag nog blij zijn dat bij haar aanhouding geen nekklem is toegepast.
Door Jurgen op
Alles wordt agressief en crimineel dit geldt ook voor de gemeente en de burgemeester die die burger die gewoon mondig en rechten heeft in opdracht laat intimideren door een wijkteam in combinatie met burgernet.
We krijgen zo nog oorlog de een mag alles en de ander niets.


Door John Kolenbrander (raadslid) op
Helaas bezit ik zelf een invaliden parkeerkaart, helaas, want ik zou hem graag niet nodig hebben gehad. Ook helaas constateer ik zeer regelmatig dat er auto's worden geparkeerd zonder een vergunning op invaliden parkeerplaatsen. Als ik daar iets over zeg krijg ik de wind van voren, en dat is heel netjes uitgedrukt. Kennelijk is dat de maatschappij van heden. Aktie burgemeester in deze verdient navolging.
Door H.J. (Ambtenaar) op
Goede reactie van de burgemeester. Blijf achter je mensen staan!

Als je parkeert op een invalide parkeerplaats weet je gewoon dat je fout bent. Het kan echt niet zo zijn dat het 'per ongeluk' gegaan is. Te belachelijk voor woorden om zo te reageren.
Door Broadcaster (gemeenteambtenaar) op
Het is niet alleen asociaal om iemand te slaan maar ook om op een invalidenparkeerplaats te gaan staan als die niet voor jou bedoeld is.