of 59232 LinkedIn

Nieuws

 • Deskundigen die de instorting van een parkeergarage bij Eindhoven Airport analyseerden, hebben aan de bel getrokken omdat in Nederland mogelijk nog een aantal gebouwen staat met dezelfde constructie.

  25 gebouwen identiek aan ingestorte parkeergarage

  4 reacties

  Deskundigen die de instorting van een parkeergarage bij Eindhoven Airport analyseerden, hebben aan de bel getrokken omdat in Nederland mogelijk nog een aantal gebouwen staat met dezelfde constructie. 

 • Bij de opsporing van hennep is er vooral winst te boeken door onderzoek te doen naar de distributie ervan. Want daar zit ook de meeste ondermijnende criminaliteit. De aanpak daarvan stuit echter op de huidige wet- en regelgeving, die samenwerking met gemeenten, Kadaster, Kamers van Koophandel, UWV en Belastingdienst in de weg staan.

  Regelgeving staat opsporing hennepdistributie in de weg

  Bij de opsporing van hennep is er vooral winst te boeken door onderzoek te doen naar de distributie ervan. Want daar zit ook de meeste ondermijnende criminaliteit. De aanpak daarvan stuit echter op de huidige wet- en regelgeving, die samenwerking met gemeenten, Kadaster, Kamers van Koophandel, UWV en Belastingdienst in de weg staan.

 • Met Aboutaleb, Krikke, burgemeester Jan van Zanen van Utrecht en de Amsterdamse locoburgemeester Kajsa Ollongren spraken VVD, CDA, D66 en ChristenUnie onder meer over huisvesting, bereikbaarheid en duurzaamheid.

  Burgemeesters: er wordt naar ons geluisterd

  3 reacties

  De vier grote steden hebben vrijdag een 'positief en constructief' gesprek gehad met de vier partijen die een kabinet proberen te vormen. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft dat na afloop gezegd. Ook de Haagse burgemeester Pauline Krikke had een goed gevoel over gehouden aan het onderhoud. Ze denkt dat 'de partijen goed naar ons geluisterd hebben'.

 • Het college van IJsselstein is opnieuw gevallen. Nadat CDA-wethouder Vincent van den Berg eind augustus opstapte, hebben donderdagavond de overgebleven drie wethouders eveneens hun vertrek bekendgemaakt. Struikelblok blijft de ambtelijke samenwerking met de gemeente Montfoort en de verzuurde verhoudingen tussen het college en de gemeenteraad.

  En weer valt het college van IJsselstein

  Het college van IJsselstein is opnieuw gevallen. Nadat CDA-wethouder Vincent van den Berg eind augustus opstapte, hebben donderdagavond de overgebleven drie wethouders eveneens de handdoek in de ring geworpen. Struikelblok blijft de ambtelijke samenwerking met de gemeente Montfoort en de verzuurde verhoudingen tussen het college en de gemeenteraad.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers