of 59250 LinkedIn

Nieuws

 • Tweederde van de wethouders denkt redelijk positief over het vinden van een baan na het wethouderschap. Een derde verwacht dat het moeilijk wordt . Dat blijkt uit een enquête onder de leden van de Wethoudersvereniging met 190 respondenten.

  Twee derde wethouders vreest einde niet

  Een derde van de wethouders denkt na het wethouderschap moeilijk aan een baan te komen. Tweederde denkt daar redelijk positief over. Dat blijkt uit een enquête onder de leden van de Wethoudersvereniging met 190 respondenten.

 • Een inwoner van Nuenen heeft de gemeente voor de rechter gedaagd omdat hij niet wil opdraaien voor de opruimkosten nadat twee keer drugsafval op zijn grond is gedumpt.

  Gemeente moet opruimkosten drugsafval betalen

  1 reactie

  De gemeente Nuenen is door een inwoner voor de rechter gedaagd omdat hij niet wil opdraaien voor de opruimkosten nadat twee keer drugsafval op zijn grond is gedumpt. De gedupeerde Nuenenaar meent dat hem niks valt te verwijten en oordeelt dat de gemeenschap verantwoordelijk is voor de uitwassen van de drugsproductie.

 • De opkomst bij de herindelingsverkiezingen in veertien gemeenten was woensdag laag. In geen van de zes nieuw te vormen gemeenten kwam het opkomstpercentage boven de 45 procent uit. In Groningen en Gelderland zijn lokale partijen als winnaar uit de bus gekomen.

  Lage opkomst bij herindelingsverkiezingen

  Reageer

  De opkomst bij de herindelingsverkiezingen in veertien gemeenten was laag. In geen van de zes nieuw te vormen gemeenten kwam het opkomstpercentage boven de 45 procent uit. In Groningen en Gelderland zijn lokale partijen als winnaar uit de bus gekomen.

 • Bij een woensdag gehouden raadgevend referendum in de Limburgse gemeente Landgraaf stemde 78 procent van de stemmers tegen de fusie met Heerlen, bijna 20 procent is voor. De opkomst was ruim 45 procent.

  Inwoners Landgraaf willen niet fuseren met Heerlen

  16 reacties

  Een ruime meerderheid van de inwoners van Landgraaf is tegen de voorgenomen fusie met Heerlen. Bij een woensdag gehouden raadgevend referendum in de Limburgse gemeente stemde 78 procent van de stemmers tegen de fusie, bijna 20 procent is voor. De opkomst was 43,7 procent.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers