of 59250 LinkedIn

Nieuws

 • De Bossche wethouder Jos van Son is vrijdag opgestapt omdat hij woensdagavond is betrapt op het rijden met te veel drank op.

  Wethouder Den Bosch weg na rijden onder invloed

  Reageer

  De Bossche wethouder Jos van Son is vrijdag opgestapt omdat hij woensdagavond in Rosmalen onder invloed van alcohol met zijn auto een tuin in was gereden. In een brief aan de gemeenteraad schrijft hij vrijdag dat hij is betrapt op het rijden onder invloed. ,,In verband met mijn functie en verantwoordelijkheid heb ik geoordeeld dat ik mijn wethouderschap per direct moet beëindigen'', aldus de wethouder van de lokale partij Rosmalens Belang.

 • Het kabinet heeft de naam van de Wet generieke digitale infrastructuur (GDI) verandert naar ‘Wet digitale overheid’. Het kabinet vindt deze naam beter passen bij ambities voor verdere digitalisering van het openbaar bestuur.

  Wet GDI wordt Wet digitale overheid

  Het kabinet heeft de naam van de Wet generieke digitale infrastructuur (GDI) verandert naar ‘Wet digitale overheid’. Het kabinet vindt deze naam beter passen bij ambities voor verdere digitalisering van het openbaar bestuur.

 • Oud-premier Yves Leterme van België presenteerde donderdag een onderzoek waaruit blijkt dat het goed gesteld is met de Nederlandse democratie. Alleen op het gebied van de directe democratie en lokale verkiezingen scoort Nederland minder goed. Leterme heeft tips en ideeën.

  Yves Leterme: ‘Lokale democratie Nederland kan beter’

  Oud-premier Yves Leterme van België presenteerde donderdag een onderzoek waaruit blijkt dat het goed gesteld is met de Nederlandse democratie. Alleen op het gebied van de directe democratie en lokale verkiezingen scoort Nederland minder goed. Leterme heeft tips en ideeën.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers