of 59232 LinkedIn

Nieuws

 • Brabant besloot op 7 juli dat verouderde veestallen versneld in 2022 moeten voldoen aan strengere eisen om de uitstoot van ammoniak, fijnstof en stank te verminderen. Volgens Brabantse varkenshouders worden zij zo op kosten gejaagd en ontstaat er een concurrentienadeel ten opzichte van boeren in andere provincies of andere landen.

  Varkenshouders dagen provincie Brabant voor rechter

  3 reacties

  De Producenten Organisatie Varkenshouders (POV) sleept de provincie Noord-Brabant definitief voor de rechter. De boeren zijn het niet eens met strengere eisen die de provincie oplegt aan veehouders.

 • De vijf gemeenten in het Land van Cuijk zijn het niet eens geworden over een voorgestelde fusie. Twee van de vijf gemeenteraden hebben tegen het fusieplan gestemd.

  Twee gemeenten tegen fusie Land van Cuijk

  3 reacties

  De vijf gemeenten in het Land van Cuijk zijn het niet eens geworden over een voorgestelde fusie. Twee van de vijf gemeenteraden hebben tegen het fusieplan gestemd.

 • In de laatste begroting van het huidige college van burgemeester en wethouders is verder aandacht voor het op orde brengen van de financiën voor het volgende stadsbestuur. Zo worden begrotingsknelpunten bij de stadsdelen verholpen en wordt geld gereserveerd voor loon- en prijsstijgingen.

  Amsterdam investeert miljoen voor antiterreurmaatregelen

  Reageer

  Amsterdam trekt een miljoen euro uit voor extra veiligheidsmaatregelen op drukke plekken in de stad. Die moeten de kans op een terroristische aanslag beperken, zo staat te lezen in de begroting voor 2018 die wethouder Udo Kock (financiën) heeft gepresenteerd.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers