of 59221 LinkedIn

Webinar: De gemeente als vastgoedregisseur

Webinar: De gemeente als vastgoedregisseur
Reageer

Bijna een kwart van de gemeentelijke balans bestaat uit gebouwen. Deze gebouwen zijn een belangrijk middel om beleidsdoelen te bereiken. De vraag is of voor het bereiken van deze beleidsdoelen eigen beheer en bezit noodzakelijk is. Is het niet effectiever alleen de regie over deze gebouwen te voeren? En hoe ziet de rol van vastgoedregisseur voor gemeenten er dan uit? 

Tijdens dit webinar bespreken we het concept van de regiegemeente. De regiegemeente is een veel gehoord antwoord op ontwikkelingen als een terugtrekkende overheid, de noodzaak op kosten te besparen en de wens om op prestaties te kunnen sturen. Desondanks zien we in de praktijk nog maar weinig voorbeelden van gemeentelijke vastgoedregisseurs. Is de regiefunctie inderdaad de volgende stap in professionalisering van de gemeentelijke vastgoedorganisatie?

 

Op donderdag 21 januari was Jeroen Tazelaar (Twijnstra Gudde) te gast bij het VastgoedLAB. Hij besprak met Ingrid Janssen (TIAS) wat het regieconcept betekent voor gemeenten en haar samenwerkingspartners.

 

Bekijk hier het webinar

 

Leestips:

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Warandelaan 2, Tias Building

5037 AB Tilburg

T 013 466 86 00

www.tias.edu

Meer nieuws

Master of Public and Non-Profit Management

Whitepapers

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding het best bij u past?

Onze programma-adviseur Esther van Zijp bespreekt graag uw ambities en doelstellingen met u.

 

013 466 86 41 / e.vanzijp@tias.edu