of 59232 LinkedIn

Ga met TIAS mee naar Harvard en MIT

Reageer

AfbeeldingTIAS stelt de studiereis naar Harvard en MIT open voor geïnteresseerden. Deze studiereis is onderdeel is van het programma Strategie, Innovatie en Governance. Tijdens deze intensieve en leerzame studieweek verkent u nieuwe methodes om sociale uitdagingen te identificeren, begrijpen en aan te pakken.

Deze studiereis is bedoeld voor bestuurders van grote organisaties die in of voor het publieke domein werkzaam zijn. Van publieke organisaties  wordt verwacht dat zij nieuwe sociale uitdagingen aanpakken. Deze organisaties zijn jaren geleden gebouwd en opgezet voor een andere wereld. De afgelopen jaren hebben deze organisaties hun best gedaan om nieuwe uitdagingen, zoals dalende overheidsbudgetten, global warming en afbrokkelende infrastructuren, aan te pakken. Het spanningsveld blijft. Terwijl een deel van uw organisatie zich nog op traditionele bestuurlijke verhoudingen richt, komt de netwerksamenleving op allerlei manieren uw organisatie binnen.

 

Onderwerpen die tijdens deze studiereis aan bod komen dan strategische management in de publieke sector, adaptief leiderschap, innovatie in de publieke sector, onderhandelen met principes en politieke innovatie.

 

De studiereis naar Harvard Kennedy School en MIT brengt u nieuwe perspectieven en benaderingen. Mondiale casuïstiek en gedachtenexperimenten geven nieuwe inzichten en oplossingen voor uitdagingen in uw dagelijkse praktijk.

 

De studiereis is van 13 t/m 17 april. Kosten voor de studiereis zijn € 7.000,-. Deze kosten zijn inclusief maaltijden en accommodatie op de Harvard Campus en exclusief reiskosten en overige maaltijden.

 

Wilt u meer informatie? Download de leaflet of  neem contact op met programma-adviseur Esther van Zijp op telefoonnummer +31 13 466 86 41. Het aantal plaatsen is beperkt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Warandelaan 2, Tias Building

5037 AB Tilburg

T 013 466 86 00

www.tias.edu

Meer nieuws

Master of Public and Non-Profit Management

Whitepapers

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding het best bij u past?

Onze programma-adviseur Esther van Zijp bespreekt graag uw ambities en doelstellingen met u.

 

013 466 86 41 / e.vanzijp@tias.edu