of 59080 LinkedIn

Esther Honkoop

Esther zorgt voor verbindingen tussen mensen en tussen mensen en werk; daarnaast is zij coach voor professionals.

  • Persoonlijke ontwikkeling? Verander je context!

    Reageer

    "Is dit niet iets voor jou?" Een collega laat Evelien een opdracht bij een andere gemeente zien. Deze klus lijkt geknipt voor haar. Ze loopt al een poosje rond met de vraag wat ze nu wil in haar werk. Evelien weet inmiddels wel hoe het gaat in haar gemeente en hoe haar collega’s reageren op haar plannen. En routine wordt soms wat saai. Niet dat ze haar werk niet leuk vindt, maar ze verlangt wel naar iets nieuws. Een nieuwe horizon. Evelien: "Niet dat het nest niet goed is, maar ik wil uitvliegen!" Evelien vliegt uit voor de klus en als weer ze terug is op het nest zie ik hoeveel energie ze er van gekregen heeft.

Contactgegevens

Afbeelding

Wilt u voorbeelden uit de praktijk ontvangen? Bijvoorbeeld een risicomanagementbeleid, een voorbeeld paragraaf Verbonden Partijen of een voorbeeld strategiekaart?

 

AfbeeldingNeem dan contact op met Robert `t Hart via r.hart@risicomanagement.nl

of (088) 430 01 00

 

Maak risicomanagement effectief

AfbeeldingHet meest gebruikte risicomanagementsoftwarepakket in Nederland.

Onze risicomanagementsoftware automatiseert het hele proces van risicomanagement en werkt op alle locaties en apparaten in de cloud.

 

Lees meer

Strategie

Onze bloggers

Strategische risico-dialoog voor gemeenten

Volg een opleiding risicomanagement

AfbeeldingNa een opleiding, training of masterclass van de Risicomanagementacademie bent u zelfstandig in staat om integraal risicomanagement in uw organisatie te implementeren en te borgen. De juiste mix van theorie, praktijk en inspirerende docenten maken onze trainingen zeer succesvol.

 

Wilt u weten welke trainingen risicomanagement wij bieden?

Bekijk ons volledige aanbod op www.risicomanagementacademie.nl