of 59100 LinkedIn

Mark Dierikx opent het NEVI-PIANOo congres

Reageer

Het NEVI-PIANOo congres 2016 (2 juni, Haarlem) wordt geopend door Mark Dierikx, directeur-generaal Energie, Telecom en Mededinging van het ministerie van Economische Zaken. De gewijzigde Aanbestedingswet 2012, die naar verwachting per 1 juli 2016 van kracht zal worden, is onder zijn verantwoordelijkheid tot stand gekomen.

Zijn aanwezigheid op het congres valt samen met het proces rondom de inwerkingtreding van de gewijzigde wet. Als beleidsverantwoordelijke voor de Aanbestedingswet zal Dierikx tijdens het congres ingaan op de belangrijkste doelstellingen van de gewijzigde wet. De kaders moeten in eerste instantie zorgen voor het tegengaan van corruptie en voldoende mededinging maar bieden ook meer ruimte voor onderhandelen en dialoog met de markt, meer ruimte voor levenscycluskosten, en meer ruimte voor innovatie door bijvoorbeeld de nieuwe mogelijkheid van het innovatiepartnerschap.

 

Dierikx zal het plenaire programma van het congres afsluiten met een korte speech, waarna hij wordt geïnterviewd door dagvoorzitter Boris van der Ham.  

 

Om in te schrijven voor het NEVI-PIANOo congres gaat u naar www.nevi-pianoocongres.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingNEVI

Aïdaschouw 5

2726 JZ Zoetermeer

Telefoon (088) 33 00 700

www.nevi.nl

info@nevi.nl

Meer nieuws

CONTRACTMANAGEMENT DAG 2017

 

16 Maart 2017, Supernova Jaarbeurs UtrechtAfbeelding

Is jouw organisatie klaar om het maximale resultaat uit relaties en contractmanagement te halen? Lees meer

Opleiding Expert Publiek

Deze opleiding biedt verdieping van uw werk als inkoper binnen de (semi) publieke sector. Kernthema’s in deze opleiding zijn rechtmatigheid en doelmatigheid.

Lees meer

 

Whitepapers

Agenda

Bekijk hier onze

♦ evenementen

♦ trainingen

♦ leergangen en

♦ netwerk evenementen

NEVI Nieuwsbrief