of 59183 LinkedIn

Nieuwe partner voor KplusV: adviseur Tom van de Schoot

Nieuwe partner voor KplusV: adviseur Tom van de Schoot. Partnerrol sluit naadloos aan op ondernemende ambities.
Reageer

De partnergroep die aan het roer staat van KplusV, heeft er een nieuw lid bij. Adviseur Tom van de Schoot treedt toe als partner: “Ik ben een ondernemer in hart en nieren. De partnerrol past perfect bij mijn ondernemende ambities.”

Tom werkt sinds 2007 als adviseur bij KplusV. Met ‘new business’ als specialiteit buigt hij zich vooral over financieringsvraagstukken van innovatieve bedrijven, campusontwikkeling en het opzetten van samenwerkingsprojecten tussen onderwijs en bedrijfsleven.

 

Marktkansen verzilveren
“De ondernemer in mij is altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Niet alleen voor klanten en opdrachtgevers, maar ook voor mezelf. Het partnerschap geeft mij een mooie stap voorwaarts. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van KplusV, met alle talentvolle en kundige collega’s. De markt heeft duidelijk behoefte aan die expertise. Het is mijn missie en toegevoegde waarde als partner om marktkansen te zien en verzilveren.”

 

Managing partner Hendrik van der Meulen ziet in Tom een waardevolle uitbreiding van de partnergroep: “Tom is al jarenlang een gedreven, inspirerende adviseur én collega. Zijn ruime kennis, ervaring en contacten binnen de kapitaalmarkt, het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt zijn inmiddels onmisbaar voor ons bedrijf. Wat mij betreft is zijn partnerschap een logisch voortvloeisel.”

 

Zeven man sterk
Chantal Brouwer, een van de huidige partners, heeft besloten te vertrekken bij KplusV. “Na zestien mooie jaren kreeg ik de behoefte iets anders te gaan doen en een nieuwe carrièreweg in te slaan. De komende periode rond ik mijn activiteiten af en oriënteer ik me op een andere werkzame invulling.”

 

De partnergroep bestaat daarna uit zeven meewerkende partners. In alfabetische volgorde: Bart Blokhuis, Hendrik van der Meulen, Dick van Maanen, Erik Meiberg, Edwin Netjes, Tom van de Schoot en Marco de Weger.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingKplusV

Westervoortsedijk 73,

6827 AV Arnhem

Postbus 60055,

6800 JB Arnhem

026-355 13 55

info@kplusv.nl

                      

Science Park 402, 1098 XH Amsterdam

Postbus 74744, 1070 BS Amsterdam

020-669 90 66 

info@kplusv.nl

 

www.kplusv.nl

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Afbeelding

 

Wil je op basis van je persoonlijke voorkeur onze nieuwste artikelen maandelijks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Whitepapers