of 59054 LinkedIn

Roel Snel

Roel Snel heeft een advies- en procespraktijk op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Het zakelijke karakter en de afwisseling tussen adviseren en procederen spreken hem hierin het meest aan. In de behandeling van zaken is hij betrokken, creatief en pragmatisch. Niet iedere klant is gebaat bij een jarenlange procedure. Soms is hij beter geholpen met een minder juridische oplossing, waarbij partijen weer jaren met elkaar vooruit kunnen. Dit betekent niet dat Roel niet graag procedeert. In tegendeel zelfs: als het moet gaat hij in de rechtszaal tot het uiterste voor het belang van zijn klant.

Roel wil zaken behandelen op de manier waarop hij zou willen dat zijn eigen zaak behandeld wordt. Dit betekent: communiceren, juridisch helder informeren en betrokken zijn.

Tot slot is misschien wel het belangrijkst dat Roel erg nieuwsgierig is. Hij wil weten hoe iets zit, hoe een branche werkt, met nieuwe mensen en hun ondernemingen in contact komen en zichzelf op die manier constant verbeteren.

 

024 - 382 83 20 / 06 - 40 17 71 75

r.snel@hekkelman.nl

 

 • Tevergeefs zoeken naar geschiktheidseisen in het Uniform Europees Aanbestedingsdocument?

  Reageer

  Afbeelding

   

  Vanuit de praktijk krijgen wij de laatste tijd behoorlijk wat vragen over het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) waarvan met de invoering van de gewijzigde Aanbestedingswet op 1 juli 2016 ook een Nederlandse versie is verschenen. Deze vragen laten grofweg samenvatten tot:

  1. moet ik het UEA gebruiken? en
  2. waar is de mogelijkheid om geschiktheidseisen (deel IV A tot en met D) uit te vragen gebleven?