of 59167 LinkedIn

Marieke Thijssen

Advocaat.

Marieke Thijssen is advocaat sinds 2006. Zij is werkzaam op het gebied van vastgoedrecht en houdt zich in dat verband onder andere bezig met huur/verhuur, bruikleen, koop/verkoop, erfpacht, opstal, kraak en verjaring.

 

Marieke houdt zich daarnaast bezig met privacyrecht. Zij is in 2009 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit op een onderzoek over de werking van de Wet bescherming persoonsgegevens in ondernemingen.

 

Marieke staat met name overheden, zorginstellingen en commerciële partijen bij. Zij adviseert, contracteert, procedeert, publiceert en doceert over vastgoedrecht en privacyrecht. Marieke is redacteur van het tijdschrift Huurrecht in Praktijk van Sdu, adviseur van het Keurmerk Leegstandbeheer en lid van de Raad van Toezicht van de zorginstelling Stichting Kalorama in Beek.

 

Duidelijkheid, bereikbaarheid en natuurlijk kwaliteit staan bij Marieke voorop.

 

Praktijkgebied

  • Vastgoed
  • Overheid

 

T 024 - 382 84 70

M m.thijssen@hekkelman.nl

  • Kentekenparkeren tast privacy niet aan

    Reageer

    AfbeeldingHet gebruik van persoonsgegevens door gemeenten heeft in toenemende mate de belangstelling van burgers. Dat blijkt ook uit een uitspraak van de voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam van 21 september 2016 over het zogenaamde kentekenparkeren in Amsterdam.