of 59250 LinkedIn

Wanneer is een manager of bestuurder een succesvolle beslisser?

Reageer

Masterclass Procesmanagement – het optimaliseren van complexe besluitvormingsprocessen – Start woensdag 20 september 2017.

Wanneer is een manager of bestuurder een succesvolle beslisser?

We associëren dit vooral met daadkracht en inhoud. Toch zijn de laatste jaren veel managers die aan die kenmerken voldeden juist vertrokken!  

 

De experts Prof. mr. dr. Hans de Bruijn en Prof. mr. dr. Ernst ten Heuvelhof (kerndocenten van de 3-daagse Masterclass Procesmanagement) beschouwen een manager pas succesvol wanneer hij veel aandacht besteedt aan de diverse procesaspecten van verandering.

Succesvol management is volgens hen afhankelijk van de mate waarin de 'stakeholders' worden betrokken bij de besluitvorming en hun eigen belangen beschermd zien. 

 

Je leert dat de grilligheid van besluitvormingsprocessen een heel normaal fenomeen is en dat door het toepassen van bepaalde strategieën de persoonlijke effectiviteit kan worden versterkt. Door middel van eigen casuïstiek wordt de theorie van procesarchitectuur en het managen van besluitvormingsprocessen besproken met als doel meer inzicht in het verloop en structureren van processen (procesontwerp).

 

Voor meer informatie neem contact op met Mariëlle Elenbaas, T 010 4082126  E elenbaas@erasmusacademie.nl of bezoek onze website en schrijf je direct in: www.erasmusacademie.nl/procesmanagement

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Erasmus Academie

 

Telefoon: 010-408 1839

E-mail: info@erasmusacademie.nl

Website: www.erasmusacademie.nl


Meer nieuws

Agenda

Incompany

Bent u geïnteresseerd in een Incompany programma van Erasmus Academie, neem dan vrijblijvend contact op met Andreas Markus, Adviseur opleidingen zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@erasmusacademie.nl.

Bestuur met impact

Afbeelding

Whitepapers

Studiegids

Afbeelding

Contactgegevens

AfbeeldingPostadres:

Postbus 1738

3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:

Van der Goot Building (M)
Kamer M6-13 - M6-20
Burg. Oudlaan 50 (Woudestein) 
3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-408 1839 (Ma-vr: 09:00-17:00 uur)

 

E-mail: info@erasmusacademie.nl
Internet: www.erasmusacademie.nl

Blijf op de hoogte:

 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Afbeelding

Onze bloggers