of 59221 LinkedIn

Maak kennis met topkennis

Reageer

Geïnteresseerd in wat de Erasmus Universiteit Rotterdam uw organisatie te bieden heeft aan kennis? Bij Erasmus Academie is het mogelijk om in house korte, intensieve masterclasses van een dag te volgen op uw vakgebied. Op die manier haalt u snel en effectief topkennis in huis.

Om kennis te maken met topkennis hoeft u geen lange cursussen te volgen. Erasmus Academie organiseert ook op tal van onderwerpen korte, eendaagse masterclasses die u regelrecht informeren over actuele kennis op uw vakgebied. Een greep uit mogelijke thema’s:

 

 • Transitiemanagement
 • Sociale Innovatie
 • Cultureel Ondernemerschap
 • Big data analyse
 • Energy Finance
 • Verzekeringsrecht
 • Aansprakelijkheidsrecht
 • Maritiem recht
 • Arbeidsrecht

 

In onze eendaagse masterclasses (het mogen er natuurlijk ook meer zijn) werken wij samen met docenten van de EUR en specialisten uit de praktijk. Wetenschappelijke kennis en praktische inzichten vinden zo snel en effectief hun weg naar de juiste mensen in uw organisatie. Actualiteit en wetenschappelijk praktijk gaan daarin hand in hand.

 

Dat is precies wat Erasmus Academie ‘Tijd voor verdieping’ noemt: tijd en ruimte scheppen om zicht te verdiepen in iets nieuws, om extra lagen toe te voegen aan wat je al weet en om nieuwe competenties te leren. Dat geldt ook voor eendaagse trajecten.

 

Geïnteresseerd in maatwerktrajecten van Erasmus Academie? Neem contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt door een email te sturen naar: markus@erasmusacademie.nl of te bellen met 010-4081819.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Zomergroet Erasmus Academie

AfbeeldingGaat uw carrière voor de wind? De opvouwbare Erasmus Academie stormparaplu zorgt ervoor, net als onze cursussen, dat u altijd goed voorbereid op pad gaat.

Lees meer

Agenda

Incompany

Bent u geïnteresseerd in een Incompany programma van Erasmus Academie, neem dan vrijblijvend contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@erasmusacademie.nl.

Whitepapers

 • Nederlandse werknemers en werkgevers hechten traditioneel veel waarde aan training en opleiding.
...

  Tijd voor verdieping

  Nederlandse werknemers en werkgevers hechten traditioneel veel waarde aan training en opleiding. ...

Studiegids

Afbeelding

Contactgegevens

AfbeeldingPostadres:

Postbus 1738

3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:

Van der Goot Building (M)
Kamer M6-13 - M6-20
Burg. Oudlaan 50 (Woudestein) 
3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-408 1839 (Ma-vr: 09:00-17:00 uur)

 

E-mail: info@erasmusacademie.nl
Internet: www.erasmusacademie.nl

Blijf op de hoogte:

 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Afbeelding