of 59250 LinkedIn

Actualiteiten Bestuursrecht

Actualiteiten Bestuursrecht. Hoe adviseert u de burger en hoe stelt u grenzen aan wat wel en niet kan, binnen het bestuursrechtelijke kader?
Reageer

Schrijf u nu in voor Actualiteiten Bestuursrecht | Start 12 mei 2017.

Werkt u bij de lokale overheid en heeft u in de dagelijkse praktijk te maken met het bestuursrecht én de invloed hiervan op burgers? Dan is het programma Actualiteiten Bestuursrecht interessant voor u. Door burgers goed te informeren kan veel juridisch getouwtrek worden voorkomen!

Hoe adviseert u de burger en hoe stelt u grenzen aan wat wel en niet kan, binnen het bestuursrechtelijke kader? Denk bijvoorbeeld aan het toekennen van toeslagen, (extra) zorg en verlenen van vergunningen in het kader van de omgevingswet: binnen welke termijn moet er een besluit zijn, hoe ziet dit besluit eruit en hoe kan de burger bezwaar aantekenen? Met het zesdaagse programma actualiteiten bestuursrecht frist u uw kennis van het bestuurs- en bestuursprocesrecht op en bespreekt u recente (wets)wijzigingen. Niet-juristen leren de belangrijkste basisbegrippen. Het programma biedt u tevens de mogelijkheid om uw eigen bestuursprocesrechtelijke casussen in te brengen.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Erasmus Academie

 

Telefoon: 010-408 1839

E-mail: info@erasmusacademie.nl

Website: www.erasmusacademie.nl


Meer nieuws

Agenda

Incompany

Bent u geïnteresseerd in een Incompany programma van Erasmus Academie, neem dan vrijblijvend contact op met Andreas Markus, Adviseur opleidingen zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@erasmusacademie.nl.

Bestuur met impact

Afbeelding

Whitepapers

Studiegids

Afbeelding

Contactgegevens

AfbeeldingPostadres:

Postbus 1738

3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:

Van der Goot Building (M)
Kamer M6-13 - M6-20
Burg. Oudlaan 50 (Woudestein) 
3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-408 1839 (Ma-vr: 09:00-17:00 uur)

 

E-mail: info@erasmusacademie.nl
Internet: www.erasmusacademie.nl

Blijf op de hoogte:

 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Afbeelding

Onze bloggers