of 59232 LinkedIn

Vaardigheden gemeente-ambtenaar

Reageer

AfbeeldingEéndaagse vaardigheidstrainingen

Om, in samenwerking met collega’s, burgers en maatschappelijke organisaties, optimale resultaten te behalen, wilt u beschikken over de juiste vaardigheden. Adviseren, argumenteren, draagvlak creëren en verbinden zijn slechts een paar voorbeelden van vaardigheden die essentieel zijn om uw werk binnen de complexe politiek-bestuurlijke omgeving optimaal uit te voeren. U kunt in korte tijd inzicht krijgen in een aantal essentiële vaardigheden via ééndaagse trainingen.

We hebben de volgende ééndaagse trainingen ontwikkeld.

 

Individueel loopbaanbudget (ILB)
Misschien is het goed om te weten dat u als gemeente-ambtenaar via uw werkgever elk jaar recht heeft op een Individueel Loopbaanbudget van € 500,-. Dit budget kunt u naar eigen inzicht inzetten ter bevordering van uw eigen loopbaanperspectief. Meer informatie over het Individueel Loopbaanbudget vindt u op de website van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Informeer bij uw leidinggevende of de afdeling P&O naar de exacte mogelijkheden binnen uw organisatie.

 

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Linda Huizenga via telefoon 06 55 85 24 16 of e-mail l.huizenga@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:
info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloggers

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...