of 59221 LinkedIn

Themadagen Participatiewet 2015

Reageer

De Eerste Kamer heeft op 1 juli 2014 ingestemd met de invoering van de Participatiewet. De Participatiewet heeft behoorlijk wat gevolgen voor inkomensvoorziening, voor de aanvullende inkomensondersteuning en voor de re-integratie. Uiteraard wilt u op de hoogte zijn van alle wijzigingen en de laatste ontwikkelingen, zodat u klaar bent om vanaf 1 januari 2015 de Participatiewet zorgvuldig en correct uit te voeren. Tijdens de themadagen Participatiewet 2015 praten we u bij over alle veranderingen en de gevolgen die dit voor u met zich meebrengen.

Voor uitvoerders van de Participatiewet organiseren we dit najaar drie themadagen. Deze themadagen worden aangeboden in de vorm van een hoorcollege, waarbij veel ruimte bestaat voor (het inbrengen van eigen) praktijksituaties en casuïstiek. Voor allround medewerkers die de nieuwe wetgeving in de volle breedte moeten gaan toepassen is het raadzaam alle drie de themadagen te volgen. U kunt zich tegelijk voor alle drie de dagen inschrijven. Bekijk het volledige programma van de drie dagen via onderstaande link:

 

 

Wilt u zich op slechts één of enkele terreinen bij laten praten over de gevolgen van de nieuwe wet- en regelgeving. U kunt er ook voor kiezen één of twee themadagen bij te wonen. U kunt zich dan per themadag inschrijven. Bekijk de programma’s van de verschillende themadagen via onderstaande links.

 

 

Wilt u meer informatie over de themadagen Participatiewet 2015? U kunt contact opnemen met Dick van der Gugten via telefoon 06 15 05 16 06 of d.van.der.gugten@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:
info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloggers

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...