of 59250 LinkedIn

Terugblik op 50 jaar BAN

Reageer

Dit jaar vierde de Bestuursacademie Nederland haar 50 jarig bestaan met verschillende acties. Tijd voor een terugblik op 2014: Herinnert u zich nog de commercial die we begin dit jaar hebben uitgezonden? En de actie “Neem uw vaardigheden onder de loep” die een studiecheque t.w.v. € 5.000 opleverde voor Hinke Jansen van de gemeente Súdwest-Fryslân? En wat dacht u van het volgen van onze populaire e-learning training ‘Hoe werkt de gemeente?’, die we in heel 2014 tegen een gereduceerd tarief hebben aangeboden? We zullen niet alle acties van 2014 gaan opsommen, maar toch is het leuk om ook nog de twee inspiratieseminars te noemen die in november plaatsvonden.

Met de seminars over de “10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst” als ook “De verbouwing van het huis van Thorbecke” hebben we als Bestuursacademie weer op een mooie manier kunnen laten zien wat we waard zijn! En dat is precies wat we in 2015 weer van plan zijn.

Wij hopen u volgend jaar dan ook weer te mogen begroeten op één van onze trainingen en cursussen!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:
info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

Meer nieuws

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloggers

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...