of 59232 LinkedIn

Samen bouwen aan het sociale domein: van transitie naar transformatie

Reageer

Het is gemeenten gelukt. De nieuwe taken rondom de transitie Sociaal Domein, afkomstig van het Rijk, worden door de gemeenten uitgevoerd. De transitie is daarmee geslaagd! Maar nu moet de volgende stap worden gezet, de transformatie. Hoe zorgen u en uw collega’s ervoor dat het bestaande zorgstelsel op een geheel andere manier wordt vormgegeven? Meer verantwoordelijkheid bij de burger, vraaggericht werken, durven loslaten en slimmer organiseren. Dit zijn slechts enkele vraagstukken waarmee uw agenda momenteel wordt gevuld. 

Met de juiste tools meer succes

Bestuursacademie Nederland kan u helpen met deze vraagstukken. Zo ondersteunen wij beleidsmedewerkers, managers en ook wijkteams met kennis- en vaardigheidstrainingen. Hierbij maken wij dankbaar gebruik van onze jarenlange ervaring binnen het openbaar bestuur. En van de inzet van onze docenten die werkzaam zijn in het veld. Dat maakt dat wij onze opleidingen optimaal weten af te stemmen op uw (werk)praktijk. Ons doel? U en uw collega’s verder brengen bij de uitdaging om de nieuwe taken zo efficiënt mogelijk en naar tevredenheid van alle betrokkenen te organiseren. Uiteraard behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs/trainers via telefoonnummer 035 - 7 604 860. U kunt ook mailen naar info@bestuursacademie.nl. Wij geven u graag een (vrijblijvend) advies.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:
info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloggers

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...