of 59232 LinkedIn

Bent u op de hoogte van alle wijzigingen van de Participatiewet, algemene en bijzondere bijstand?

Reageer

De Eerste Kamer heeft op 1 juli 2014 ingestemd met de invoering van de Participatiewet. Het vergt de nodige tijd (én aandacht) om de wijzigingen die deze nieuwe wetgeving met zich meebrengt in de organisatie te implementeren. Deze training gaat met name in op de wijzigingen die zich voordoen op het gebied van de algemene en bijzondere bijstand. Het is belangrijk om tijdig op de hoogte te zijn van alle wijzigingen en de laatste ontwikkelingen, zodat u klaar bent om vanaf 1 januari 2015 de Participatiewet uit te voeren.

 

Nadat u de training Participatiewet, algemene en bijzondere bijstand  heeft gevolgd, bent u volledig op de hoogte van alle wijzigingen die uw werk zal ondervinden als het gaat om de algemene en bijzondere bijstandsverlening. U bent in staat alle typen onderzoeken af te handelen met toepassing van de Participatiewet en deze snel en correct administratief af te wikkelen.

 

Waar en wanneer?
Kijk voor de meest actuele data en opleidinglocaties op onze website.

 

Meer informatie?
Meer informatie en het uitgebreide programma vindt u op onze website.

 

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Dick van der Gugten via telefoon 06 15 05 16 06 of e-mail d.van.der.gugten@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:
info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloggers

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...