of 59250 LinkedIn

Avondworkshops voor (nieuwe) raadsleden

Reageer

De Bestuursacademie Nederland is er voor iedereen die zich bezig houdt met het openbaar bestuur, niet alleen voor ambtenaren, maar ook voor bestuurders, bijvoorbeeld voor raadsleden. Want voor het goed functioneren van de lokale democratie is een raad die ‘weet hoe het werkt’, een raad waarvan de leden weten wat van hen wordt verwacht en waarvan de leden adequaat zijn toegerust voor hun moeilijke taak essentieel.

Met het oog op de komende verkiezingen hebben wij voor raadsleden tal van workshops in ons programma opgenomen. Zowel beginnende als ervaren raadsleden treffen in ons aanbod workshops aan waar ze in de praktijk onmiddellijk iets aan hebben. Want die praktijkgerichtheid kenmerkt de Bestuursacademie, vandaar ook dat de workshops gegeven worden door trainers en docenten die hun sporen in en met het openbaar bestuur verdiend hebben. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat uw (leden van de) raad goed voorbereid zijn op de komende zittingsperiode van vier jaar. Hieronder een overzicht van onze avondworkshops:

 

 

Meer informatie en de uitgebreide programma’s vindt u op onze website.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Lex Bruijn via telefoon 06 53 79 03 15 of e-mail l.bruijn@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:
info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloggers

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...