Advertentie
carrière / Nieuws

Ambtenaren beschoten in Arnhem

Twee medewerkers van het bureau toezicht van de gemeente Arnhem zijn donderdagochtend met een luchtbuks beschoten. Een medewerker raakte gewond, de ander bleef ongedeerd. De politie heeft nog geen idee wie er heeft geschoten en of het om een gerichte actie ging.

16 februari 2017

Twee medewerkers van het bureau toezicht van de gemeente Arnhem zijn donderdagochtend met een luchtbuks beschoten. Een medewerker raakte gewond, hij liep een hevig bloedende hoofdwond op. Zijn collega kwam met de schrik vrij. De politie heeft nog geen idee wie er heeft geschoten en of het om een gerichte actie ging.

Niet levensbedreigend

Het incident gebeurde omstreeks 10.30 uur op het Gelderseplein in de Arnhemse wijk Immerloo. De betrokken medewerker geeft burgers op straat informatie over de inzameling van huishoudelijk afval.

De man kreeg een kogeltje in zijn schedel. Volgens de politie is de situatie niet levensbedreigend. 'Hij is aanspreekbaar en erg geschrokken.' Het kogeltje is in het ziekenhuis verwijderd.(ANP)

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

K. de Beer / Adviseur
Dit is toch echt een ander gevalletje dan de boer die met een hooivork op zijn land staat om ballonvaarders weg te jagen. De dader is ziek in zijn hoofd en moet ook geopereerd worden.
Paul Vreeke / directeur/eigenaar van APAPS
Het wordt toch steeds gekker. Ik hoop dat de medewerker snel hersteld en er geen psychische gevolgschade achterblijft. Ik bedoel dat hij goed opgevangen wordt door de gemeente Arnhem.

Verder hoop ik dat de dader zo snel mogelijk wordt opgespoord en dat snel duidelijk wordt wat zijn motief was om zijn windbuks erbij te pakken. Wat is hier in hemelsnaam aan vooraf gegaan?
Advertentie