of 59100 LinkedIn

Kosteloos online leren voor ambtenaren

Reageer

Beter worden in het werk dat je doet?

Om optimaal te kunnen presteren, is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in je vakgebied. Dit geldt zeker voor de gemeentebranche, waarin continu verandering plaatsvindt. Als ambtenaar is het daarom belangrijk om bij te blijven en mee te kunnen met deze ontwikkelingen.

Word een meester in je werk

Online leren is haast niet meer weg te denken in deze tijd. Al veel cursisten hebben het voordeel van on demand leren ontdekt. Digitale kennis is altijd toegankelijk, zodat je kan leren wanneer het jou uitkomt. Om het online leren in de ambtenarenwereld te introduceren, zijn A+O fonds Gemeenten en SkillsTown het project ‘meester in je werk’ gestart. Zij stellen een breed aanbod aan online cursussen kosteloos beschikbaar aan ambtenaren.

 

Aanbod

Het aanbod bestaat uit 14 cursussen, waaronder timemanagement, politieke sensitiviteit, presenteren en omgaan met verandering. Daarnaast zijn er een aantal maandelijks wisselende webinars (live seminars).

 

Aanmelden?

Iedere ambtenaar kan zich kosteloos aanmelden voor ‘meester in je werk’. Ben je geïnteresseerd? ‘Schrijf je hier in en start vandaag nog met leren!’

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws