of 59183 LinkedIn

Danny van Heesch

Danny van Heesch is werkzaam bij SkillsTown als performance consultant. Hij is in 2015 aan Tilburg University als valedictorian afgestudeerd in economic psychology, een specialisme binnen de sociale psychologie. Was Danny niet zo lang geleden nog bezig vooral zichzelf te laten presteren tijdens zijn studie, is hij nu full time actief om anderen optimaal te laten presteren.

  • Van actieve verspilling naar luie efficiëntie

    Reageer

    “De Ebbinghaus vergeetcurve laat zien dat we dingen vergeten. Als we iets leren, hebben we na een week nog maar 10 tot 20 procent van de opgedane kennis behouden.”

     

    Ik hoor het mezelf vaak zeggen; een soortgelijke zin als deze is een door mij veelgebruikt argument om mensen te laten inzien dat leren op een traditionele, klassieke manier een enorm inefficiënt proces is. Een verspilling van 80 tot 90 procent in een week tijd, ik denk dat er maar weinig organisaties overeind blijven als alle bedrijfsprocessen binnen een organisatie een dergelijke verspilling kennen. Tegelijkertijd is het in deze steeds sneller veranderende wereld van cruciaal belang dat we ons blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Een interessante paradox.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Bloggers

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen