of 59232 LinkedIn

Win tot de macht 4

Wat maakt het werken bij POSG zo leuk? In mijn rol als Senior Adviseur Interim ben ik voornamelijk bezig om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt aan elkaar te koppelen.

Het spel om een tevreden inhuurder en een enthousiaste kandidaat te matchen, zodat werkzaamheden naar beider tevredenheid worden uitgevoerd, is voor mij de basis. POSG voegt daar een extra dimensie aan toe; namelijk het belang van de ex-werkgever van onze kandidaat. Op die manier mag een adviseur bij ons met vier belangen spelen: de drie bovengenoemde plus het belang dat POSG zelf heeft. Pas als alle vier belanghebbenden tevreden zijn, kan ik tevreden zijn. Een win-win-win-win situatie dus, of win tot de macht 4 voor de wiskundigen onder ons.

 

Een mooi voorbeeld is dat van een manager die enkele jaren geleden bij POSG in dienst kwam. Hij was zijn passie zichtbaar verloren bij zijn werkgever. In gesprekken die hij bij ons voerde zag ik prachtige pretogen als hij vertelde over zijn passie voor sport; soms kun je ZIEN wanneer iemand echt bevlogen is. Momenteel voert hij via ons bureau zijn derde opdracht uit waar hij zich kan uitleven binnen het domein sport en accommodatiebeleid. En dit alles naar tevreden van hemzelf, de opdrachtgever, zijn ex-werkgever én van POSG. Voor deze oplossingen wordt POSG betaald en belangrijker nog: het maakt me trots om daar een bijdrage aan te leveren.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.