of 59232 LinkedIn

Toverwoord

Nederland heeft een nieuwe wet: de Wet Werk en Zekerheid. Op 1 januari volgend jaar treden de nieuwe regels in werking. Flexibilisering is het toverwoord in deze wet.

Het arbeidsrecht wordt aangepast aan de veranderende arbeidsverhoudingen in de samenleving.

Op deze manier moet er een nieuw evenwicht ontstaan tussen flexibiliteit en zekerheid op de arbeidsmarkt. Werkzekerheid moet in plaats van baanzekerheid het uitgangspunt worden. Concreet betekent dit dat mensen zich permanent moeten ontwikkelen, aan hun CV moeten werken door middel van bijvoorbeeld scholing en (werk)ervaring. Hun mobiliteit – ook die van oudere werknemers – moet toenemen, zodat ze breed en duurzaam inzetbaar zijn. Werkneembaar zijn, daar draait het om. Het biedt kansen en oplossingen voor medewerkers, maar ook voor organisaties.

 

En laat dát nou juist datgene zijn wat POSG al jaren met veel succes toepast: het werkneembaar maken van mensen. Met gedegen opleiding, coaching en training ontwikkelen wij structureel en duurzaam de inzetbaarheid van mensen. Ontwikkeling van de werkneembaarheid betekent meer professionele autonomie en bredere inzetbaarheid en dus een grotere kans om op een werkplek te komen die goed past bij jouw vaardigheden en interesses. Van baanzekerheid naar werkzekerheid. Aan het vliegwiel staan van jouw carrière. Wie wil dat nou niet?

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.