of 59250 LinkedIn

Louwe Kater

Louwe Kater is manager van de PMC Arbeidsmarkt & Interim. Samen met zijn team is hij de schakel tussen vraag en aanbod en verzorgt hij de begeleiding en coaching naar structurele en interim-banen. Zijn carrière begon hij als zelfstandig ondernemer waarna hij is overgestapt naar de uitzendbranche. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als rayonmanager en later als large accountmanager, is hij in 2010 in dienst is gekomen bij POSG.

 • Leraar zijn met hart en ziel

  Reageer

  Een kantelpunt in je carrière. Zo kun je de omschakeling naar werken in het onderwijs wel noemen. Het onderwijs heeft grote behoefte aan goede docenten met praktijkervaring. Professionals uit de (semi)-overheid worden hierbij als een bijzonder goede aanwinst gezien. Zo ondervonden ook Susan Steentjes en Ilonka van Hoorn. Beiden volgden het programma Werken in het Onderwijs van POSG waarin ze zijn klaargestoomd voor een carrière in het onderwijs. Met het programma wordt een brug geslagen tussen beroepskrachten en het onderwijs.

 • Geluk in organisaties

  Reageer

  Donderdag 10 en vrijdag 11 maart vonden in Den Haag en Zwolle de eerste van in totaal 6 landelijke netwerkbijeenkomsten plaats, georganiseerd door POSG Interim. Centraal thema: ‘Geluk in Organisaties’. In twee inspirerende sessies maakte Ap Dijksterhuis duidelijk wat het belang is van geluk, hoezeer je dit in eigen hand hebt en hoe je hier als organisatie op aan kunt sturen. Dijksterhuis is organisatieadviseur en daarnaast als hoogleraar Psychologie verbonden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

 • Dag van de Arbeid - een nationale feestdag!?

  3 reacties

  De Dag van de Arbeid is in zijn oorsprong een feestdag. Maar kunnen wij ons in de huidige arbeidsmarkt een feestdag veroorloven? Is er reden tot een feest met een werkloosheid van > 600.000?