of 59232 LinkedIn

Coert Arends

Coert Arends is Senior Managing Consultant bij POSG. Hij houdt zich in deze functie bezig met de dienstverlening voor ambtelijk management en bestuurders. Coert studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en aan het Europees Universitair Instituut in Florence. Hij werkte vervolgens vier jaar voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en drie jaar voor een internationaal opererende handelsfirma in Malawi. Daarna vestigde hij zich in Nederland als zelfstandige en was werkzaam op het gebied van loopbaanbegeleiding en outplacement. In 2002 trad hij in dienst bij Transitium. In 2008 maakte hij de overstap naar POSG.

  • Open overheid en werkneembaarheid

    Reageer

    Eind 2013 heeft de minister van Binnenlandse Zaken een actieplan op een Open Overheid gepresenteerd. Geconstateerd wordt dat de netwerk- en informatiesamenleving waarin we leven de relatie tussen overheid en burgers fundamenteel verandert.

  • Via een expertiseplaats naar een nieuwe baan

    Reageer

    Het komt in elke organisatie voor dat bepaalde werkzaamheden soms (te lang) blijven liggen. Ze moeten eigenlijk opgepakt worden maar ze krijgen onvoldoende prioriteit.