of 59250 LinkedIn

Thema JAD'18: #HACKYOURSELF

De JAD'18 vindt plaats in Stichtse Vecht op 3 mei! Het thema is #HACKYOURSELF.
Reageer

De Jonge Ambtenarendag is een jaarlijks terugkerend evenement voor jonge ambtenaren van alle Nederlandse overheidsinstellingen. De basis is hetzelfde: kennisdelen, inspiratie, uitbreiding van je netwerk en een fantastisch programma. Het thema is ieder jaar weer anders, aansluitend bij de huidige tijdgeest. De Jonge Ambtenarendag is dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren!


De JAD'18 vindt plaats in Stichtse Vecht op 3 mei en heeft als thema #HACKYOURSELF!

Op 6 maart start de kaartverkoop

De afgelopen jaren is het succes van de JAD bewezen, want we zijn snel uitverkocht. Houd onze website in de gaten. We gaan steeds meer bekendmaken over deze dag. Over enkele weken gaan we je vertellen welke workshops je kunt gaan volgen!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Afbeelding

Futur zoekt nieuwe bestuursleden!


FUTUR, hét Jonge Ambtenaren Netwerk, zoekt nieuwe bestuursleden! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid, kun je goed samenwerken en wil je jouw netwerk binnen de publieke sector graag verbreden? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!


Meer nieuws

Bloggers