of 59045 LinkedIn

Nominatieperiode JAVHJ17 geopend!

Reageer

Ken jij een jonge ambtenaar die lef heeft? Die niet in hokjes denkt en over grenzen heen durft te kijken? Iemand met een hart voor publieke zaak en zich 100%  inzet om een verschil te maken? Nomineer hem of haar dan nu voor Jonge Ambtenaar van het Jaar!

Elk jaar organiseert FUTUR de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar. Dit jaar is het thema 'over grenzen'. Dat thema hebben we gekozen omdat overheden steeds meer samenwerken met andere overheidsorganisaties, maatschappelijke partners en inwoners. Er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden waarvan jonge ambtenaren slim gebruik kunnen maken. Het thema 'Over grenzen' gaat daarom ook over de uitdaging van jonge ambtenaren om over de grenzen van hun eigen rol te kijken; hoe kan je echt het verschil maken?

 

Ken jij iemand die gekozen zou moeten worden tot Jonge Ambtenaar van het Jaar? Nomineer hem of haar vanaf 1 september op onze site. Wie weet mag jouw kandidaat zich jonge ambtenaar van het jaar 2017 noemen en een jaar lang jonge ambtenaren vertegenwoordigen! Je kunt jouw kandidaat nomineren tot 1 oktober. Meer informatie over de selectie-criteria en de procedure lees je op onze site en voel je vrij om dit bericht te verspreiden in jouw netwerk!

 

Save the date!

Zet 19 januari 2017 alvast maar in je agenda, want dan wordt de Jonge Ambtenaar van het Jaar bekend gemaakt in Utrecht!

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl

Afbeelding

 

                

  Afbeelding

  Afbeelding 

Meer nieuws


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Klik hier


Ambtelijk vakmanschap