of 59054 LinkedIn

Nominatieperiode gesloten

Reageer

De nominatieperiode voor de verkiezing jonge ambtenaar van het jaar 2016 is gesloten. Meer dan 50 jonge talentvolle ambtenaren zijn door hun leidinggevende, collega, wethouder of bestuursgenoot genomineerd. FUTUR is trots op al deze jonge ambtenaren die op verschillende plekken en posities van meerwaarde zijn voor het openbaar bestuur.

Selectie

Het bestuur van FUTUR staat nu voor de onmogelijke opgave om uit de 50 genomineerden 10 kandidaten te selecteren die doorgaan naar de volgende ronde. Er wordt gekeken naar: Is deze kandidaat een verbinder?  Heeft hij of zij een visie op de veranderende overheid? Is de kandidaat ambitieus en heeft hij of zij lef? Is de kandidaat betrokken? Staat hij of zij aan het roer?

 

Wat gaat er nu verder gebeuren?

Op 12 november 2015 worden deze 10 kandidaten officieel bekend gemaakt tijdens het Ambt24 event in Amersfoort. Vervolgens vindt op 20 november 2015 de selectiedag plaats bij JS Consultancy in Amsterdam. De kandidaten zullen zich van hun beste kant laten zien op de selectiedag. Tijdens de dag gaan de kandidaten in diverse opdrachten de strijd met elkaar aan voor één van de vier finaleplaatsen. Een onafhankelijke jury beoordeelt de 10 kandidaten op hun competenties.

 

Finalisten

De vier finalisten worden bekend gemaakt tijdens de Overheidsawards op 23 november 2015. Zij gaan tijdens de grote finale op donderdag 21 januari de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2016! Een jury van prominenten uit politiek, openbaar bestuur en wetenschap zal de keus uiteindelijk bepalen.

 

Het verkiezingsfeest vindt plaats op 21 januari 2016. De locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt. Aanmelden voor het verkiezingsfeest is mogelijk vanaf 1 december 2015.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl

Afbeelding

 

                

  Afbeelding

  Afbeelding 

Meer nieuws


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Klik hier


Ambtelijk vakmanschap