of 59045 LinkedIn

Jonge ambtenaar, neem je rol in een veranderende overheid!

Op 22 januari organiseert FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015. Jonge ambtenaar, neem je rol in een veranderende overheid!
Reageer

AfbeeldingOp 22 januari organiseert FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015.

Drie jonge ambtenaren zullen  hun visie op de veranderende overheid presenteren. Uit de voorrondes zijn kandidaten uit het hele land gekozen: Dagmar Winkelhorst (gemeente Midden Delfland/NVVB), Maarten van der Meer (Waterschap Hollandse Delta) en Anne-Marleen Dijkhuis (gemeente Hollands Kroon). De vierde finalist, Sahin Ergec (de Belastingdienst), heeft zich om gezondheidsredenen helaas uit de verkiezingsstrijd moeten terugtrekken.

Gedurende de avond zullen de kandidaten verschillende vraagstukken en uitdagingen voorgelegd krijgen. Ook zullen zij zichzelf en hun visie op de overheid presenteren. Een vakjury, bestaande uit Bartho Boer, Jantine Kriens, Florus van der Linden & Pieter Litjens, zal de uiteindelijke de winnaar aanwijzen. De verkiezingsavond wordt afgesloten met een feest.

 

Over de verkiezing:

Sinds 2002 organiseert FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. FUTUR wil hiermee het belang en de meerwaarde van jonge talenten bij de overheid in de spotlight zetten. De overheid vergrijst en heeft deze jonge mensen hard nodig. De winnaar van de verkiezing draagt de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015 en zal een jaar lang als ambassadeur voor jonge ambtenaren optreden en daarbij de boodschap “Jonge ambtenaar, neem je rol in een veranderende overheid!” uitdragen.

 

Praktische informatie:

Het is nog mogelijk om de verkiezing bij te wonen. Bezoekers kunnen zich aanmelden via de website van FUTUR. Het programma start om 19.00 uur en is rond 21.00 afgelopen. Aansluitend is er een feest tot ongeveer 00.00 uur.

 

In het kort:

Datum:     22 januari 2015
Aanvang:   19:00u
Locatie: Hotel Arena, ‘s- Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam
Dresscode:      Feestelijk chique
Toegang: gratis

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl

Afbeelding

 

                

  Afbeelding

  Afbeelding 

Meer nieuws


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Klik hier


Ambtelijk vakmanschap