of 59045 LinkedIn

FUTUR Jonge Ambtenaren Netwerk zoekt nieuwe bestuursleden

Reageer

FUTUR, het landelijke netwerk van en voor jonge ambtenaren, gaat op zoek naar nieuwe bestuursleden, die aan het roer willen staan van onze organisatie. FUTUR zoekt vijf nieuwe bestuursleden: een voorzitter, een evenementencoördinator voor de Verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017, een algemene evenementencoördinator, een accountmanager en een communicatietalent.

Wat doet FUTUR

FUTUR brengt jonge ambtenaren met elkaar in contact voor netwerkvorming, uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën. Onze achterban is werkzaam bij alle niveaus van overheid: van ministeries tot gemeenten, van waterschappen tot de Belastingdienst. Ben jij degene die onze ambities, activiteiten en visie verder kan brengen? Of ben je een organisatietalent? Ben jij degene die online communicatie als geen ander beheerst of ben je goed in het onderhouden van relaties? Neem dan snel contact met ons op!

 

Besturen bij FUTUR

Een jaar (of meer) besturen bij FUTUR staat garant voor een inspirerende tijd. Vertrekkend voorzitter Florus van der Linden vertelt: ‘Ik kijk terug op een aantal prachtige jaren als voorzitter van FUTUR. Met een hecht team hebben we FUTUR de afgelopen periode verbreed. FUTUR is niet alleen de verkiezing voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar. We willen door het hele jaar heen ambtenaren met elkaar in contact brengen, ze een stem geven in maatschappelijke discussies en ze inspireren door best practices door het hele land in beeld te brengen en te krijgen.’

 

De profielen

Het bestuur heeft versterking nodig in verschillende rollen. De functies zijn richtlijnen. Begin april kijken we samen hoe we als bestuur onze talenten het beste kunnen inzetten en elkaar kunnen aanvullen.

 

Voorzitter

Wij zoeken iemand die #aanhetroer wil staan van onze organisatie en de komende jaren het gezicht wil zijn van FUTUR. Ben jij degene die onze activiteiten, ambities en visie nog verder kan brengen? Ben jij iemand die het voortouw kan nemen in vergaderingen, deze kan leiden, en jouw stempel op de organisatie weet te drukken? Jij zorgt ervoor dat je anderen de ruimte geeft en de sfeer goed houdt. We zoeken iemand die het leuk vindt om nieuwe contacten te leggen voor de organisatie en dat ook als geen ander kan. Iemand die daarbij ook een duidelijke visie op de veranderende overheid heeft en een plek durft in te nemen in het maatschappelijk debat.


Evenementencoördinator #JAvhJ17

De verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar is hét evenement van FUTUR. Wij zijn ruim een halfjaar bezig met de voorbereidingen. Twee bestuursleden organiseren het hele traject: van het opzetten van de selectieprocedure tot het organiseren van een spetterend feest eind januari. Door het jaar heen onderhoud je ook contact met de genomineerden, de sponsors en andere stakeholders.

 

Activiteiten- en Evenementencoördinator Algemeen

FUTUR wil het hele jaar door de stem van jonge ambtenaren laten horen, jonge ambtenaren netwerken aan elkaar verbinden en jonge ambtenaren inspireren. Hiervoor organiseren wij eigen evenementen als JANE (netwerkevent voor jongerennetwerken) en Futour (tour langs overheidsorganisaties in Nederland) maar zoeken wij ook de samenwerking met andere organisaties (FUTUR Ontmoet, Leiderschapscongres, Ambt24).

 

Communicatie

Ben jij iemand die online communicatie als geen ander beheerst? Heb jij een vlotte pen? En ben je in staat communicatie gestructureerd in te zetten? Wij zoeken een communicatiebestuurslid die niet alleen onze bestaande middelen onderhoudt (sociale media, pers, nieuwsbrief, website) maar ook met verfrissende nieuwe ideeën komt.

 

Accountmanager

Samen met het dagelijks bestuur buig jij je over de acquisitie van de Stichting FUTUR. Daarnaast ben jij ook hét aanspreekpunt voor sponsors en partners. FUTUR heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een serieuze gesprekspartner op niveau binnen overheidsland. Jij zorgt ervoor dat onze externe relaties goed onderhouden worden en bedenkt daar ook communicatie- en acquisitiemiddelen voor.

 

Geïnteresseerd?

Eisen: 

  • Jonge ambtenaar, niet ouder dan 35;
  • Met een passie voor organiseren, netwerken en met hart voor de veranderende overheid;
  • Je bent zelfstartend en initiatiefrijk maar durft ook jouw mede-bestuursleden in beweging te zetten;
  • Flexibele inzetbaarheid van 4-8 uur per week;
  • Bij voorkeur ervaring met bestuurswerk of vergelijkbaar vrijwilligerswerk in netwerken.

 

Neem gerust contact op via info@futur.nl met bestuursleden Liang de Beer of Annemieke Siedsma voor meer informatie. Of solliciteer direct door een korte motivatiemail met jouw CV te sturen naar info@futur.nl. De vacature sluit op 15 februari. Begin maart vindt er een kennismaking plaats.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl

Afbeelding

 

                

  Afbeelding

  Afbeelding 

Meer nieuws


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Klik hier


Ambtelijk vakmanschap