of 59045 LinkedIn

Dagmar Winkelhorst is de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015

Dagmar Winkelhorst is de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015
Reageer

Tijdens de feestelijke verkiezingsavond op donderdag 22 januari is Dagmar Winkelhorst (Gemeente Midden Delfland, NVVB) uitgeroepen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015.  De jury (Jantine Kriens, Bartho Boer, Pieter Litjens en Florus van der Linden) prees haar persoonlijkheid en visie. Niet alleen vonden zij Dagmar inhoudelijk sterk maar ook natuurlijk en niet ingestudeerd. Jantine Kriens voegde daaraan toe: “Dagmar vertelt het verhaal van de toekomst van de overheid.”

Dagmar neemt een mooie ervaringsprijs mee naar huis van VNG Internationaal en gaat samen met de andere finalisten een coachingstraject van de Vereniging Overheidsmanager in. Anne-Marleen Dijkhuis sleepte de publieksprijs in de wacht. Zij mag een opleiding naar keuze volgen bij Nyenrode.  De derde finalist, Maarten van der Meer, greep naast de grote prijzen maar maakte grote indruk met zijn visie op een duurzame overheid.

 

FUTUR is erg blij met haar nieuwe ambassadeur voor de jonge ambtenaar en de veranderende overheid. Wilt u meer weten over de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015? Neem dan contact op met FUTUR via info@futur.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl

Afbeelding

 

                

  Afbeelding

  Afbeelding 

Meer nieuws


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Klik hier


Ambtelijk vakmanschap