of 59232 LinkedIn

Vragen over uw professionele ontwikkeling? De Opleidingsbeurs biedt antwoorden!

Reageer

De professionalisering van overheidsorganisaties brengt ook een behoefte aan professionalisering van individuele medewerkers met zich mee. Natuurlijk zoekt u dan een opleider met kennis van het werkveld en de politieke context, die opleidingen van goede kwaliteit biedt. Het is dus logisch dat u zich eerst goed wilt oriënteren. Dat kan op de Opleidingsbeurs die op 29 augustus wordt gehouden in congrescentrum NBC in Nieuwegein.

Wat komt er aan bod?
Tijdens deze Opleidingsbeurs helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een inspiratieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan. U zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met uw werk en uw privésituatie!

Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker
Twijfelt u welke opleiding voor u geschikt is? Dan kunt u tijdens de beurs een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met u kijken zij welke opleiding het meest geschikt is. Want hoe beter de opleiding aansluit bij uw ervaring en ambities, hoe gemotiveerder u bent om het diploma te behalen!

Inspiratieles: dit mag u van ons verwachten!
Tijdens de Opleidingsbeurs kunt u een inspiratieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. U merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie en hoeveel energie u krijgt van de interactie met de docent en uw medestudenten.

Kies uw sessie
Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in drie sessies. U kunt zelf kiezen welk tijdstip u het beste uitkomt. Tijdens de sessies kunt u in gesprek gaan met een opleidingsadviseur, of een van de inspiratielessen bijwonen, die continu worden verzorgd.

U kunt kiezen uit de volgende sessies:

 • Sessie 1: 10.00 uur - 12.00 uur
 • Sessie 2: 13.00 uur - 15.00 uur
 • Sessie 3: 15.00 uur - 17.00 uur

 

Wilt u zich op een effectieve en professionele manier ontwikkelen? Meld u dan nu aan!

 

Afbeelding

 

We zien u graag op zaterdag 29 augustus!

 

Tip: Uw cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen samen met u het optimale opleidingsprogramma te kiezen. Neem dit dus mee naar de beurs!


 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...