of 59232 LinkedIn

Uitbreiding geaccrediteerde actuele Bachelor- en Masteropleidingen

Reageer

De nieuwe gids is uit!

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe studiegids. Met daarin een nog breder en gespecialiseerder aanbod dan u van ons gewend bent. Doordat wij nu deel uitmaken van NCOI Groep, kunnen wij de overheidsmarkt nog beter bedienen. Zo hebben wij ons aanbod uitgebreid met een groot aantal geaccrediteerde Bachelor- en Masteropleidingen die zeer actueel zijn en goed aansluiten bij de behoeften van overheidsorganisaties.

Starten op elk gewenst moment

We hebben een flink aantal uitdagende en inspirerende modules en opleidingen toegevoegd, waaronder de Master Beleid en Proces, HBO Beleid en Governance, en de module Professionele vaardigheden. Alle modules en opleidingen kunnen op ieder gewenst moment worden gestart, enkele ook op afstand in een e-Learningvariant.

 

Overzichtelijk beeld van alle opleidingen en diensten

In de nieuwe studiegids voor 2015/2016 vindt u niet alleen een compleet overzicht van al onze opleidingen en trainingen. Wij vertellen u daarin ook graag over onze andere producten en diensten. U kunt onze opleidingen bekijken op onze website of kosteloos een exemplaar van onze studiegids aanvragen. U krijgt deze dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...