of 59054 LinkedIn

Toename schadeclaims bij gemeenten?!

Reageer

Iedere gemeente kent de verhalen wel: een dametje struikelt over een scheve stoeptegel en stelt de gemeente aansprakelijk voor de ziektekosten rekeningen, inkomstenderving, etc. Heeft u als gemeente uw risico’s goed in beeld en ingedekt? Een goed op orde zijnde verzekeringsportefeuille kan u veel geld besparen!

Kennis van de wettelijke aansprakelijkheid en een gedegen risicoanalyse zijn een eerste vereiste om maatregelen te kunnen nemen tegen mogelijke schadeclaims. Lees hier hoe u daar het beste mee om kunt gaan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

Binnenkort van start

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

  • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

    Argumenteren

    VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...
  • Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk,...

    Netwerken

    Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk,...